Δράσεις Σχολ. Μονάδων

Βράβευση του 8ου ΓΕΛ Αμαρουσίου στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγραμμάτος SELMA “Hacking Hate”. Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 12:03
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε το διδακτικό έτος για τους μαθητές του 8ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου που συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα SELMA “Hacking Hate” για την καταπολέμηση της Ρητορικής του Μίσους στο Διαδίκτυο: ένα... Περισσότερα...
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 10:56
  Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019  στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πραγματοποιήθηκε από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως  και την ΕΡΤ η Τελετή Βράβευσης των μαθητών των σχολείων όλων των εκπαιδευτικών... Περισσότερα...
Ραντεβού στη σχολική μας αυλή με κηπουρική και τέχνη Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 10:04
O Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, κος Ψαχούλας Ιωάννης, επισκέφθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου το 5ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, για να παραστεί στη δράση προσφοράς παραγόμενων λαχανικών στο πλαίσιο προγράμματος Περιβαλλοντικής... Περισσότερα...
2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Οικονομικών 2021 Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 09:07
Η Επιτροπή του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών 2021 εξέτασε τα ηλεκτρονικά γραπτά των συμμετεχόντων και κατέληξε ομόφωνα ότι ο μαθητής του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής Νικόλαος Χοντζέας της Γ’ τάξης προκρίνεται... Περισσότερα...

trapeza thematwn

Πρότυπα Σχολεία

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΩΡΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ OpenBet

sg digital

Η Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας με χαρά καλωσόρισε την παροχή δωρεάς τεχνολογικού εξοπλισμού από τον οργανισμό OpenBet. Τόσο ο Δ/ντής κ. Ιωάννης Ψαχούλας, όσο και οι υπάλληλοι της Δ/νσης Β΄ Αθήνας επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες στα μέλη της Δ/νσης Πληροφορικής της OpenBet, κ. Απόστολο Νικολαΐδη, κ. Γιώργο Κωνσταντούλια, κ. Κώστα Κατσιάδα και ιδιαίτερα στο Δ/ντή κ. Βασίλη Μητσικώστα, για την άμεση ανταπόκριση και τη γενναιόδωρη προσφορά της εταιρείας με σκοπό την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών της Δ/νσης Β΄ Αθήνας.                                                  

(φωτογραφία από την παραλαβή τεχνολογικού εξοπλισμού στις εγκαταστάσεις της OpenBet)

Περισσότερα...
E-MAILS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

1. Τμήμα Α΄Διοικητικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

2. Τμήμα Β΄Οικονομικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

3. Τμήμα Γ΄Προσωπικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

4. Τμήμα Δ΄Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5. Τμήμα Ε΄Εκπαιδευτικών Θεμάτων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΥΣΔΕ

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται τροποποιήσεις τοποθετήσεων και συμπληρωματικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε οργανικά κενά σχολικών μονάδων Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας. Οι εκπαιδευτικοί που τοποθετούνται σε σχολικές μονάδες θα υπογράψουν πράξη ανάληψης στη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους τη Δευτέρα 1-9-2014. Οι εκπαιδευτικοί που παραμένουν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ και οι εκπαιδευτικοί που θα αποσπαστούν από άλλα ΠΥΣΔΕ θα υπογράψουν πράξη ανάληψης στη Διεύθυνση Δ.Ε. Β’ Αθήνας τη Δευτέρα 1-9-2014. Επισημαίνεται ότι πράξη ανάληψης οφείλουν να υπογράψουν όλοι οι εκπαιδευτικοί, ακόμα και αν βρίσκονται σε άδεια για οποιοδήποτε λόγο. Δείτε τα σχετικά έγγραφα.

Ανακοινώνεται αμοιβαία μετάθεση εκπαιδευτικών, εντός του ΠΥΣΔΕ Β’ Αθήνας. Δείτε τον σχετικό πίνακα.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται αποσπάσεις και τοποθετήσεις εκπαιδευτικών της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας σε λειτουργικά κενά ΣΜΕΑΕ της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας. Δείτε τον σχετικό πίνακα.

Ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών, που έκαναν αίτηση για οριστική τοποθέτηση (διάθεση ΠΥΣΔΕ ή από μετάθεση) και βελτίωση, σε κενές οργανικές θέσεις της Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας. Επιπλέον, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που παραμένουν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ στους κλάδους ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ09, ΠΕ14.04, ΠΕ18.12 και ΠΕ18.16, να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση στις απομένουσες κενές οργανικές θέσεις έως και τη Δευτέρα 25-8-2014, στις 3.00 μ.μ. Δείτε τα σχετικά έγγραφα και πίνακες.

Ενημερώνονται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ04 (οι οποίοι έχουν υποβάλλει αίτηση βελτίωσης ή οριστικής τοποθέτησης) για τη δυνατότητα τροποποίησης της αίτησης τοποθέτησής τους, έως και τις 18-8-2014, προκειμένου να συμπεριλάβουν (εφόσον το επιθυμούν) στη δήλωσή τους και τις κενές οργανικές θέσεις που χαρακτηρίστηκαν στις άλλες ειδικότητες του κλάδου ΠΕ04. Επισημαίνεται ότι ο χαρακτηρισμός των κενών οργανικών θέσεων (αρχική ανάρτηση 25 Ιουλίου 2014 17:54, 1η ανακοινοποίηση 28 Ιουλίου 2014 13:17) αντιστοιχεί στην ειδικότητα του κλάδου ΠΕ04 με τις περισσότερες ώρες.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινοποιείται ο πίνακας μορίων και πιθανών κενών για βελτιώσεις και οριστικές τοποθετήσεις, καθώς, μετά από επανέλεγχο στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε σημειωθεί το πιθανό κενό στους ΠΕ01 στο 1ο ΓΕΛ Κηφισιάς (αρχική ανάρτηση 25 Ιουλίου 2014 17:54, 1η ανακοινοποίηση 28 Ιουλίου 2014 13:17).  Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ01 που ενδιαφέρονται για το ανωτέρω πιθανό κενό να το δηλώσουν με fax έως και τις 14/8.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινοποιείται ο πίνακας μορίων και πιθανών κενών για βελτιώσεις και οριστικές τοποθετήσεις, καθώς, λόγω λαθασμένων στοιχείων, δεν είχε σημειωθεί το πιθανό κενό στους ΠΕ09 στο 5ο ΓΕΛ Χαλανδρίου (αρχική ανάρτηση 25 Ιουλίου 2014 17:54, 1η ανακοινοποίηση 28 Ιουλίου 2014 13:17).  Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ09 που έχουν ήδη καταθέσει δήλωση προτίμησης είτε να την αντικαταστήσουν είτε να στείλουν ενυπόγραφη βεβαίωση στο fax 2106000870 ότι ενημερώθηκαν για την ανακοινοποίηση και δεν ενδιαφέρονται για το εν λόγω πιθανό κενό. Δείτε τον σχετικό πίνακα.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται διορθωμένοι πίνακες (α) μορίων και πιθανών κενών και (β) κενών για βελτιώσεις και οριστικές τοποθετήσεις. Δείτε τους σχετικούς πίνακες.

Καλούνται  οι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης από σχολείο σε σχολείο (βελτίωση θέσης), οι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλει αίτηση οριστικής τοποθέτησης, οι μετατεθέντες από άλλες Διευθύνσεις στη Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, οι εκπαιδευτικοί των οποίων ανακλήθηκε η μετάταξη και επέστρεψαν στη ΔΔΕ όπου ανήκαν οργανικά πριν την μετάταξη, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που μετατάχθηκαν σε κενές οργανικές θέσεις με το καθεστώς της κινητικότητας (από διαθεσιμότητα) και περιλαμβάνονται στον πίνακα 1 της αριθ. 91130/Δ2/12?06?2014 (ΦΕΚ 780, τ. Γ΄) Υ.Α., να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων στις οποίες επιθυμούν να μετατεθούν ή να τοποθετηθούν οργανικά, έως και τη Δευτέρα 4-8-2014, στις 15.00 μ.μ. Η δήλωση προτίμησης από εκπαιδευτικούς που διαμένουν εκτός Αττικής ή κωλύονται να προσέλθουν μπορεί να κατατεθεί και μέσω αντιπροσώπου, αφού προηγηθεί επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ή να αποσταλεί στο fax της Διεύθυνσης (2106000870). Δείτε σχετικά έντυπα και πίνακες.

Το ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη την με αρ. πρωτ. 116138/Δ2/23-7-2014 Υ.Α. με θέμα «Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2014», τις ενστάσεις εκπαιδευτικών που είχαν οργανική σε Π.Π.Σ., το με αρ. πρωτ. 112135/Δ2/17-07-2014 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ και την με αρ. πρωτ. 85748/Δ1/25-6-2013 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ με θέμα «Διευκρινίσεις σχετικά με εκπαιδευτικούς Π.Ε. και Δ.Ε. των πρώην Πειραματικών Σχολείων», με την αρ. 20/25-7-2014 Πράξη του τροποποιεί και επικυρώνει τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών μετά από ρύθμιση υπεραριθμίας. Επισημαίνεται ότι οι εκπαιδευτικοί που τοποθετούνται σε σχολικές μονάδες της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας μετά από ρύθμιση υπεραριθμίας, θα πραγματοποιήσουν τη θερινή τους υπηρεσία στα σχολεία που έχουν οργανική, ενώ η πράξη ανάληψης υπηρεσίας στη νέα σχολική μονάδα θα γίνει μετά την ανακοίνωση και  των τοποθετήσεων από βελτιώσεις – οριστικές τοποθετήσεις. Δείτε την ανακοίνωση των τοποθετήσεων.

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για βελτίωση θέσης και οριστική τοποθέτηση θα υποβληθούν μετά την έκδοση της υπουργικής απόφασης των μεταθέσεων. Συνεπώς, μετά την έκδοση της Υ.Α. μεταθέσεων θα ανακοινωθούν οι κενές οργανικές θέσεις ανά ειδικότητα, πίνακας κατάταξης εκπαιδευτικών σύμφωνα με τα μόρια μετάθεσής τους και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και μέσω fax (210-6000870).

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις της Γ' φάσης υπεραριθμιών. Δείτε την σχετική ανακοίνωση.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις της Β' φάσης υπεραριθμιών και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να κάνουν αίτηση για την Γ' φάση. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας έχοντας διαπιστώσει υπεραριθμίες και κενές οργανικές θέσεις με τις αρ.15/2014 και 17/2014 Πράξεις του, έχοντας διαπιστώσει τοποθετήσεις για ρύθμιση υπεραριθμίας με την αριθμ. 17/2014 Πράξη του (υπεραριθμίες α’ φάσης) :

Ανακαλεί την τοποθέτηση της εκπαιδευτικού Καραΐσκου Ελισάβετ- Μαρίας, κλάδου ΠΕ09, στο 1ο ΓΕΛ Βριλησσίων. Η κ. Καραΐσκου παραμένει στην οργανική της θέση στο 5ο ΓΕΛ Χαλανδρίου, στο οποίο διαπιστώνεται ότι δεν υπάρχει υπεραριθμία στον κλάδο ΠΕ09.

Ανακαλεί την τοποθέτηση της κ. Παυλάκου Δήμητρας, κλάδου ΠΕ13, στο 1ο ΓΕΛ Ν. Ψυχικού. Η κ. Παυλάκου παραμένει στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής καθώς διαπιστώνεται ότι δεν υπάρχει κενή οργανική θέση κλάδου ΠΕ10-13 στο 1ο ΓΕΛ Ν. Ψυχικού.

Ανακοινοποιεί στο ορθό, ως προς την τοποθέτηση εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ11 κατά την α’ φάση ρύθμισης υπεραριθμιών. Η κ. Γριτσοπούλου Φωτεινή, κλάδου ΠΕ11, με οργανική θέση στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων, τοποθετείται σύμφωνα με τις προτιμήσεις της και με τα μόριά μετάθεσής της, στο Γυμνάσιο Πεντέλης. Ο κ. Φραγκούλης Μιχαήλ, κλάδου ΠΕ11, παραμένει στην οργανική του θέση στο 1ο Γυμνάσιο Βριλησσίων.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται διορθωμένοι πίνακες υπεραριθμιών. Δείτε τους σχετικούς πίνακες.

Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί του ίδιου κλάδου με οργανική θέση σε σχολεία όπου διαπιστώνεται υπεραριθμία να υποβάλουν υποχρεωτικά μέχρι και τις 27/06/2014:

1. αρνητική υπεύθυνη δήλωση (εάν δεν επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι)

2. θετική υπεύθυνη δήλωση (εάν επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι).

Δείτε σχετικά έγγραφα.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας υπενθυμίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια Β' Αθήνας θα παρουσιαστούν στα σχολεία του συνημμένου πίνακα μετά τη λήξη του διδακτικού έτους της Πρωτοβλαθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται όσοι εξ αυτών προσφάτως μετατάχθηκαν στην Πρωτοβάθμια.

Μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2014-2015. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται νέες τοποθετήσεις εκπαιδευτικών. Δείτε τους σχετικούς πίνακες.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' ΑΘΗΝΑΣ ανακοινώνονται νέες τοποθετήσεις εκπαιδευτικών. Δείτε τους σχετικούς πίνακες.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται νέες τοποθετήσεις εκπαιδευτικών. Δείτε το σχετικό έγγραφο.

Απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών/ντριών σχολικών μονάδων Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας (κρίσεις 2017). Δείτε την απόφαση.

Απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών/ντριών σχολικών μονάδων Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας (ΕΕΕΕΚ Ηρακλείου). Δείτε την απόφαση.

Απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών/ντριών σχολικών μονάδων Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας (2ο Γυμν. Μεταμόρφωσης). Δείτε την απόφαση.

Απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών/ντριών σχολικών μονάδων Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας (1-9-2020). Δείτε την απόφαση.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται συμπληρωματικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών. Δείτε το σχετικό έγγραφο.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται συμπληρωματικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών. Δείτε τους σχετικούς πίνακες.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται συμπληρωματικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών. Δείτε το σχετικό έγγραφο.

Απο το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται νέες τοποθετήσεις εκπαιδευτικών. Δείτε το σχετικό έγγραφο.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται συμπληρωματικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών. Δείτε το σχετικό έγγραφο.

Απο το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται νέες τοποθετήσεις εκπαιδευτικών. Δείτε τους σχετικούς πίνακες.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' ΑΘΗΝΑΣ ανακοινώνονται συμπληρωματικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών. Δείτε τους σχετικούς πίνακες.

Από το ΠΥΣΔΕ Β΄Αθήνας ανακοινώνονται νέες τοποθετήσεις εκπαιδευτικών. Δείτε το σχετικό έγγραφο.

Τοποθέτηση Υποδιευθύντριας σε σχολική μονάδα της Δ/νσης Δ.Ε. Β΄ Αθήνας. Δείτε την απόφαση.

Από το ΠΥΣΔΕ Β' Αθήνας ανακοινώνονται πρόσθετες τοποθετήσεις εκπαιδευτικών. Δείτε τους σχετικούς πίνακες.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ_ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022
  Ανακοινοποίηση τοποθετήσεων εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά βάσει της υπ’ αριθμ. Φ.11.2/86/7-1-2022 Απόφασης Διευθυντή Διεύθυνσης.... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά βάσει της υπ’ αριθμ. Φ.11.2/86/7-1-2022 Απόφασης Διευθυντή Διεύθυνσης.... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021
  Aνακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ.: 38 /16-12-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας. Δείτε... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 32/29-10-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ. Δείτε εδώ το... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021
Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά με την υπ' αριθμ. 27/30-9-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ σύμφωνα με το συνημμένο αρχείο. Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ.αριθμ.:25/17-9-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ  Β΄ Αθήνας. Δείτε... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ- ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 23/9-9-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ, μετά την εξέταση... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021
Σύμφωνα με την υπ’  αριθμ. 22/31-8-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ:   Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα λειτουργικά κενά της 2ης... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021
Κατά την υπ’  αριθμ. 21/25-8-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ: Α) Διαπιστώθηκαν τα εξής:   -  Στον κλάδο ΠΕ02 στο 3o Γυμνάσιο Αμαρουσίου οι ώρες του... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
Ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ΕΑΕ σε κενές οργανικές θέσεις Ειδικής Αγωγής σύμφωνα με την υπ. αρ. 18/23-06-2021 Πράξη του... Περισσότερα...

Συμπληρωματικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών (Γενικής Εκπαίδευσης) σε κενές οργανικές θέσεις και τοποθετήσεις εκτός προτίμησης για τις ανάγκες της υπηρεσίας.
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 18/23-06-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας: A) Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών (Γενικής Εκπαίδευσης) από... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ κλάδου ΠΕ86- Ανακοινοποίηση στο ορθό
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 18/23-06-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας: A) Διαπιστώνεται ότι εκ παραδρομής έγινε τοποθέτηση σε κενή οργανική θέση... Περισσότερα...

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021
  Πρόσκληση εκπαιδευτικών (από βελτίωση - μετάθεση - διάθεση ΠΥΣΔΕ και Πρότυπα & Πειραματικά Σχολεία) για υποβολή δηλώσεων προτίμησης... Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Π.Σ.
Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών των Ειδικών Κατηγοριών & εκπαιδευτικών των Προτύπων & Πειραματικών Σχολείων του Ν. 4692/2020,... Περισσότερα...

Πρόσκληση υπεράριθμων εκπαιδευτικών & εκπαιδευτικών ΠΠΣ οι οποίοι πριν την πενταετή θητεία τους βρίσκονταν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας
Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021
Λαμβάνοντας υπόψη τα ακόλουθα τα οποία διαπιστώθηκαν με την υπ΄αριθμ. 13/24-05-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας: α) Την Ανακοινοποίηση των κενών... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021
Ανακοινώνεται τροποποίηση τοποθέτησης εκπαιδευτικού σε λειτουργικό κενό σύμφωνα με την υπ' αριθμ. Φ.11.2/4566/7-5-2021 Απόφαση του Διευθυντή... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021
Ανακοινώνεται τροποποίηση τοποθέτησης εκπαιδευτικού σε λειτουργικό κενό με την υπ’ αριθμ. : 5/5-3-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ.   Δείτε εδώ το... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021
Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά (τροποποιήσεις τοποθετήσεων και διάθεση εκπαιδευτικών για συμπλήρωση... Περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΠΓ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022
Γνωστοποιείται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, των οποίων η αίτηση... Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021
Κρατικό Πιστοποιητικό  Γλωσσομάθειας: Εξεταστικά Κέντρα, Πρόγραμμα Γραπτών και Προφορικών Εξετάσεων.Είσοδος στο εξεταστικό κέντρο... Περισσότερα...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Β΄ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021
Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021
Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από τη Δευτέρα 08-11-2021 έως και τη Δευτέρα 15-11-2021 και ώρα 23:59 Δείτε το συνημμένο έγγραφο εδώ. Περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΠΓ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΪΟΥ 2019
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019
Γνωστοποιείται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου ΜΑΪΟΥ 2019 που είχαν καταθέσει... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΠγ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΙΟΥ 2017
Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017
Προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2017. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017
Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2016 για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική,... Περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016
Γνωστοποιείται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 μπορούν να... Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016
Ανακοινώνεται το πρόγραμμα προφορικών εξετάσεων για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Δείτε σχετικούς πίνακες. Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016
Ανακοίνωση Εξεταστικών Κέντρων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2016 και κατανομή υποψηφίων. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016
Προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2016. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016
Ανακοινώνεται το αναλυτικό πρόγραμμα γραπτών και προφορικών εξετάσεων του ΚΠΓ περιόδου Ιουνίου 2016. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016
Από την Δ/νση Δ.Ε. Β' Αθήνας ανακοινώνεται το πρόγραμμα για τις προφορικές εξετάσεις του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας περιόδου... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016
Ανακοίνωση Εξεταστικών Κέντρων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Ιουνίου 2016 και κατανομή υποψηφίων. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016
Γνωστοποιείται ότι από τη Δευτέρα 21-3-2016 έως και την Παρασκευή 1-4-2016 θα υποβάλλονται στα γραφεία της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016
Ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 θα υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις... Περισσότερα...

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016
Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξετάσεων Νοεμβρίου 2015 για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική,... Περισσότερα...

Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος 2021
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Δράσεις Διεύθυνσης

Επαναληπτική διημερίδα "Παιδιά σε κίνδυνο" (Ο ρόλος του σχολείου στην προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού) 21 & 22 Φεβρουαρίου 2020. Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:43
Λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης των εκπαιδευτικών για την παρακολούθηση της Επιστημονικής Διημερίδας με θέμα: "Παιδιά σε κίνδυνο" (Ο ρόλος του σχολείου στην προάσπιση των δικαιωμάτων του... Περισσότερα...
Ένα αφιέρωμα στη γυναίκα «Σε τιμώ» Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 09:21
Συνδιοργάνωση: Σοροπτιμιστικός Όμιλος «Λυκαβηττός» Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής Δείτε το συνημμένο αρχείο Περισσότερα...

Βαθμολογικά Κέντρα

Επισκεφθείτε

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ειδική Υπηρεσίας Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων ΥΠΕΠΘ

Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

Ο συνήγορος του πολίτη

afissa ekfovismos

Ημερήσιος Τύπος

Δελτίο Καιρού

Επισκεψιμότητα

3983977
ΣήμεραΣήμερα2189
ΧθέςΧθές2957
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα6941
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα43835
ΣυνολικάΣυνολικά3983977
Υψηλότερη 01-05-2022 : 4186
Statistik created: 2022-01-18T16:35:55+02:00
Επισκέπτες online : 18