Δράσεις Σχολ. Μονάδων

Βράβευση του 8ου ΓΕΛ Αμαρουσίου στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγραμμάτος SELMA “Hacking Hate”. Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 12:03
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε το διδακτικό έτος για τους μαθητές του 8ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου που συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα SELMA “Hacking Hate” για την καταπολέμηση της Ρητορικής του Μίσους στο Διαδίκτυο: ένα... Περισσότερα...
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 10:56
  Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019  στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πραγματοποιήθηκε από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως  και την ΕΡΤ η Τελετή Βράβευσης των μαθητών των σχολείων όλων των εκπαιδευτικών... Περισσότερα...
Ραντεβού στη σχολική μας αυλή με κηπουρική και τέχνη Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 10:04
O Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, κος Ψαχούλας Ιωάννης, επισκέφθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου το 5ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, για να παραστεί στη δράση προσφοράς παραγόμενων λαχανικών στο πλαίσιο προγράμματος Περιβαλλοντικής... Περισσότερα...
2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Οικονομικών 2021 Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 09:07
Η Επιτροπή του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών 2021 εξέτασε τα ηλεκτρονικά γραπτά των συμμετεχόντων και κατέληξε ομόφωνα ότι ο μαθητής του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής Νικόλαος Χοντζέας της Γ’ τάξης προκρίνεται... Περισσότερα...

trapeza thematwn

Πρότυπα Σχολεία

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

Κατά το σχολικό έτος 2020 – 2021 υλοποιήθηκε στο σχολείο μας η Δράση με τίτλο : «ΑΦΙΕΡΩΜΑ 1821 – 2021».

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Χαλανδρίου στο πλαίσιο των μαθημάτων  της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και της Ιστορίας εκπόνησαν μια σειρά από εργασίες σχετικές με τον Αγώνα των Ελλήνων το 1821  οι οποίες με βάση τη θεματική τους κατηγοριοποιήθηκαν


Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ
ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Περισσότερα...
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ: "ACT-ACTive citizenship-Πράττοντας μαθαίνουμε..." από το 1ο Γυμνάσιο Βριλησσίων

Τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 και ώρες 15:00 -19:00 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας που διέθεσε εθελοντικά το 1ο Γυμνάσιο Βριλησσίων, ως Σχολείο –Πυλώνας κατά την εφαρμογή του έργου “ACT” σχ. έτος 2017-18, η πρώτη ημέρα της Σχολικής Εβδομάδας Ενεργών Πολιτών: “ACT-ACTivecitizenship-Πράττοντας μαθαίνουμε….”

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Υπουργού Παιδείας κ.Νίκης Κεραμέως, της Προϊσταμένης των Ευρωπαϊκών και Διεθνών θεμάτων του Υ.ΠΑΙ.Θ κ. Βασιλικής Μακρή, του Διευθυντή της  Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας  κ. Ιωάννη Ψαχούλα, της  Διευθύντριας του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων κ.  Ευαγγελίας Σύρμα. Τον Συντονισμό της εκδήλωσης, την Επιμέλεια και την Αποτίμηση των Σχεδίων δράσης 2017-2021 είχε η κ.Τόνια Παπατριανταφύλλου- Εθνική Συντονίστρια για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Εrasmus+KA3 “ACT- ACTivecitizenshipProjects ” & “T4E-Teachers4Europe”. Στη συνέχεια παρουσίασαν το Σχέδιο Δράσης  τους με τη σειρά τα σχολεία που ακολουθούν.

Περισσότερα...
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

foto1Την Παρασκευή 16 Απριλίου η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως πραγματοποίησε επίσκεψη σε Λύκεια της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας (Αμαρουσίου, Βριλησσίων και Χαλανδρίου). Την Υπουργό υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στους χώρους των σχολείων ο Δ/ντής Δ/θμιας Δ/νσης  κ. Ιωάννης Ψαχούλας, με τους Δ/ντές των σχολείων κ. Τζώρτζη Κωνσταντίνο, κ. Χριστάκη Αναστάσιο και κ. Γεωργόπουλο Αλέξανδρο. 

Περισσότερα...
ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ "ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ"

synedrio delacroix

Την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το Διαδικτυακό Μαθητικό Συνέδριο με θέμα «21 ερωτήματα για το ΄21» που διοργάνωσε η Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένιος Ντελακρουά» υπό την αιγίδα της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας.

Τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε ο Γενικός Διευθυντής της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά, κος Damien Ganier, και χαιρέτισαν με διαδικτυακή παρέμβαση: εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Υφυπουργός κα Ζέτα Μακρή, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής, κος Γεώργιος Κόσυβας, ο Διευθυντής Δ.Ε. Β΄Αθήνας, κος Ιωάννης Ψαχούλας, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου και πρώην Διευθυντής Δ.Ε. Β΄Αθήνας, κος Αθανάσιος Φαλούκας,

Περισσότερα...
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Στις 11 και 12 Φεβρουαρίου, η Δ/νση του Κολλεγίου Αθηνών και το "Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη" πραγματοποίησαν διαδικτυακά Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους "Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020" με θέμα: "Διάλογος ή σύγκρουση πολιτισμών; Με αφορμή το ορόσημο των 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας".

Περισσότερα...
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

KER24GY NI 1 2 21 1Η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως επισκέφθηκε τη Δευτέρα 1-2-2021 το 4ο Γ/σιο Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας των Γυμνασίων του νομού Αττικής. Την Υπουργό υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στους χώρους του σχολείου ο Δ/ντής Β/θμιας Δ/νσης Β΄ Αθήνας  Ιωάννης Ψαχούλας, η Δήμαρχος Ν. Ιωνίας  Δέσποινα Θωμαΐδου και ο Δ/ντής του 4ου Γ/σίου Ν. Ιωνίας Γεώργιος Γρηγοράκης.  

Στη συνέχεια η κα. Κεραμέως συνομίλησε με τους εκπ/κούς και τους μαθητές της σχολικής μονάδας γύρω από τρέχοντα θέματα που αφορούν στις προκλήσεις που θέτει η πανδημία στη λειτουργία και την εξέλιξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Περισσότερα...
E-MAILS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

1. Τμήμα Α΄Διοικητικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

2. Τμήμα Β΄Οικονομικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

3. Τμήμα Γ΄Προσωπικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

4. Τμήμα Δ΄Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5. Τμήμα Ε΄Εκπαιδευτικών Θεμάτων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Περισσότερα...

ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας:
•    Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):
1.    Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ (2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)
2.    Σάββατα Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ, για τα εξεταστικά κέντρα ΕΠΑΛ της Β’ Αθήνας
3.    Σάββατο Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ, για όσους απασχολήθηκαν στο 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου
4.    Επόπτης και Βοηθός Επόπτη Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ
5.    Αποζημίωση για μη χρήση θερινής άδειας εκπαιδευτικών της ΔΔΕ Β' Αθήνας που απασχολήθηκαν σε Εξεταστικά/Βαθμολογικά Κέντρα κι Επιτροπές άλλων Διευθύνσεων
•    Αναβαθμολογήσεις γραπτών δοκιμίων μαθητών Γυμνασίων, περιόδου Σεπτεμβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2021  πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε.  Β' Αθήνας:


•    Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):

1. Σαββατοκύριακα 33ου Βαθμολογικού Κέντρου

2. Σαββατοκύριακα 34ου Βαθμολογικού Κέντρου

3. Σαββατοκύριακα 61ου Βαθμολογικού Κέντρου

4. Μη χρήση θερινής άδειας 33ου Βαθμολογικού Κέντρου

5. Μη χρήση θερινής άδειας 34ου Βαθμολογικού Κέντρου

6. Μη χρήση θερινής άδειας 61ου Βαθμολογικού Κέντρου

7. Επιτροπή εξέτασης για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων

8. Επιτροπή εξέτασηςγια εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑτέκνων Ελλήνων του Εξωτερικού 

9. Μη χρήση θερινής άδειας για τους απασχολούμενους στα εξεταστικά κέντρα Ελεύθερου και Γραμμικού Σχεδίου

10. Αποζημίωση για μη χρήση θερινής άδειας και για εργασία Σαββάτουγια τους απασχολούμενους στο5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας στις εξετάσεις για τα Μουσικά τμήματα

 

•    Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Ιουλίου - Αυγούστου 2021

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε.  Β' Αθήνας:


•    Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):
1.    3ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)
2.    4ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 3ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)
3.    5ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου)
4.    33ο Βαθμολογικό Κέντρο
5.    34ο Βαθμολογικό Κέντρο
6.    61ο Βαθμολογικό Κέντρο

•    ΚΠγ - 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας
•    ΚΠγ - 3ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 14 Αυγούστου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):

1. 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

2. 1ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

3. 1ο ΓΕΛ Βριλησσίων

4. 1ο ΓΕΛ Ηρακλείου

5. 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης

6. 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

7. 1ο ΓΕΛ Νέου Ψυχικού

8. 1ο ΓΕΛ Παπάγου

9. 1ο ΓΕΛ Πεύκης

10. 1ο ΓΕΛ Χαλανδρίου

11. 1ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 2ο ΓΕΛ Χαλανδρίου)

12. 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας

13. 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

14. 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου

15. 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

16. 2ο ΓΕΛ Χολαργού

17. 2ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 1ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)

18. 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου

19. 2ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου

20. 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

21. 3ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

22. 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς

23. 3ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

24. 3ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου

25. 4ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

26. 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου

27. 4ο ΓΕΛ Χαλανδρίου

28. 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

29. 8ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

30. ΓΕΛ Λυκόβρυσης

31. ΓΕΛ Μελισσίων

32. ΓΕΛ Φιλοθέης

33. Ιδ. ΓΕΛ Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

34. Ιδ. ΓΕΛ Β' Αρσάκειο ΓΕΛ Ψυχικού

35. Ιδ. ΓΕΛ Εκπαιδευτήρια Δούκα

36. Ιδ. ΓΕΛ Κολλεγίου Αθηνών

37. Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου Σχολής

38. Πρότυπο Γενικό Λύκειο Αναβρύτων

39. ΑΓΓΛΙΚΑ - 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

40. ΑΓΓΛΙΚΑ - 1ο ΓΕΛ Νέου Ψυχικού

41. ΑΓΓΛΙΚΑ - 1ο ΓΕΛ Παπάγου

42. ΑΓΓΛΙΚΑ - 1ο ΓΕΛ Πεύκης

43. ΑΓΓΛΙΚΑ - 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

44. ΑΓΓΛΙΚΑ - 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

45. ΑΓΓΛΙΚΑ - 3ο ΓΕΛ Χαλανδρίου

46. ΑΓΓΛΙΚΑ - 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου

47. ΣΧΕΔΙΟ - 1ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

48. ΣΧΕΔΙΟ - 1ο ΓΕΛ Παπάγου

49. ΣΧΕΔΙΟ - 1ο ΓΕΛ Χαλανδρίου

50. Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων - 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

51. Μουσική Αντίληψη και Γνώση - 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

52. Επιτροπή Υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας υποψηφίων ΤΕΦΑΑ

53. Αποζημίωση Οδηγού και Συνδέσμου για τη διακίνηση γραπτών και αποκομμάτων

54. Εποπτείες Ειδικών Μαθημάτων

55. Επόπτης και Βοηθός Επόπτη ΕΠΑΛ

 

ΚΠγ - 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

Υπερωρίες Εκπαιδευτικών Ιανουάριος - Ιούνιος 2021

Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Μαΐου - Ιουνίου 2021

Υπερωρίες Διοικητικών Α' Εξαμήνου 2021

Μεταφορά οικοσκευής από το εξωτερικό

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Ιουλίου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας:

•    Εποπτεία ΚΠγ Ιουνίου 2021


Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):
•    ΕΕΔΔΕ Β’ Αθήνας
•    1ο ΓΕΛ Χολαργού
•    2ο ΓΕΛ Βριλησσίων
•    ΓΕΛ Νέας Ερυθραίας

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφείαΜαρτίου και Απριλίου 2021.

Επιτροπή ελέγχου δικαιολογητικών και αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων στις εξετάσεις ΚΠγ περιόδου 2021Α

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Μαΐου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

 

Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2021.

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Απριλίου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Υπερωρίες εκπαιδευτικών παρελθόντος έτους (μέχρι Δεκέμβριο 2020), για όσα σχολεία ανταποκρίθηκαν.

Υπερωρίες εκπαιδευτικών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2021, για όσα σχολεία ανταποκρίθηκαν.

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Μαρτίου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Υπερωρίες εκπαιδευτικών παρελθόντος έτους (μέχρι Δεκέμβριο 2020, για όσα σχολεία ανταποκρίθηκαν εγκαίρως)

Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2020

Υπόλοιπα από Σάββατα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

 

 

Υπερωρίες εκπαιδευτικών:

υπόλοιπα υπερωριών Μαΐου, Ιουνίου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου

Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2020

Δικαστικά (επικοινωνία με τη Διεύθυνση)

 

Πανελλαδικές Εξετάσεις:

1. 5ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου)

2. Επαναληπτικές Πανελλαδικές ΕΠΑΛ (περιόδου Σεπτεμβρίου - 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)

3. Σάββατα Πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ περιόδου Ιουνίου

4. Σάββατα Επαναληπτικών Πανελλαδικών ΕΠΑΛ περιόδου Σεπτεμβρίου

5. Σαββατοκύριακα 33ου Βαθμολογικού Κέντρου

6. Σαββατοκύριακα 61ου Βαθμολογικού Κέντρου

7. Σαββατοκύριακα Περιφερειακού Επόπτη Πανελλαδικών Εξετάσεων

8. Μη χρήση θερινής άδειας 33ου Βαθμολογικού Κέντρου

9. Μη χρήση θερινής άδειας 34ου Βαθμολογικού Κέντρου

10. Μη χρήση θερινής άδειας 61ου Βαθμολογικού Κέντρου

11. Μη χρήση θερινής άδειας επιτροπής ΤΕΦΑΑ

12. Μη χρήση θερινής άδειας εκπαιδευτικών που απασχολήθηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών

13. Σάββατο και μη χρήση θερινής άδειας για τη συμμετοχή στα ειδικά μαθήματα της Μουσικής (Παρασκευή 10/7 και Σάββατο 11/7)

 

Επίσης, μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2020, αναμένεται να εξοφληθούν τα υπόλοιπα των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς επίσης και από τις υπερωρίες των εκπαιδευτικών: υπόλοιπα υπερωριών Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, για όσα σχολεία ανταποκρίθηκαν.

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Εποπτείες επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ.

Εποπτείες Πανελλαδικών Εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων

Σαββατοκύριακα 34ου Βαθμολογικού Κέντρου

33ο Βαθμολογικό Κέντρο

61ο Βαθμολογικό Κέντρο

Αποζημίωση για μη χρήση θερινής άδειας λόγω υποστήριξης της εφαρμογής των μηχανογραφικών δελτίων

 

Επισημαίνεται ότι οι επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ., τα Σαββατοκύριακα και μη χρήση θερινής άδειας θα εξοφληθούν άνευ απροόπτου τον επόμενο μήνα.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Υπερωρίες αποσπασμένων σε γραφεία βουλευτών Ιουλίου και Αυγούστου 2020

Δικαστικά (επικοινωνία με τη Διεύθυνση)

Πανελλαδικές εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):

1. 1ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 2ο ΓΕΛ Χαλανδρίου)

2. 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου

3. 2ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου

4. 3ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)

5. 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου

6. 4ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 3ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)

7. ΓΕΛ Φιλοθέης

8. Ιδ. ΓΕΛ Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ

9. 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας –ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ

10. Επιτροπή Εξετάσεων ΤΕΦΑΑ για τα τέκνα Ελλήνων του εξωτερικού

11. Επιτροπή Εξετάσεων ΤΕΦΑΑ επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Υπερωρίες Εκπαιδευτικών: 

Υπόλοιπα υπερωριών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Μαΐου 2020

Υπερωρίες Ιουνίου 2020

 

Υπερωρίες αποσπασμένων σε γραφεία βουλευτών Μαΐου και Ιουνίου 2020

Δικαστικά (επικοινωνία με τη Διεύθυνση)

 

Πανελλαδικές εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):

1. 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

2. 1ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

3. 1ο ΓΕΛ Αμαρουσίου - ΣΧΕΔΙΟ

4. 1ο ΓΕΛ Ηρακλείου

5. 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας - ΑΓΓΛΙΚΑ

6. 1ο ΓΕΛ Νέου Ψυχικού

7. 1ο ΓΕΛ Νέου Ψυχικού - ΑΓΓΛΙΚΑ

8. 1ο ΓΕΛ Παπάγου - ΑΓΓΛΙΚΑ

9. 1ο ΓΕΛ Παπάγου - ΣΧΕΔΙΟ

10. 1ο ΓΕΛ Πεύκης

11. 1ο ΓΕΛ Πεύκης - ΑΓΓΛΙΚΑ

12. 1ο ΓΕΛ Χαλανδρίου

13. 1ο ΓΕΛ Χαλανδρίου - ΣΧΕΔΙΟ

14. 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας

15. 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

16. 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου - ΑΓΓΛΙΚΑ

17. 2ο ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (με έδρα το 1ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)

18. 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου

19. 34ο ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

20. 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

21. 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής - ΑΓΓΛΙΚΑ

22. 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς

23. 3ο ΓΕΛ Χαλανδρίου - ΑΓΓΛΙΚΑ

24. 3ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου

25. 4ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

26. 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου - ΑΓΓΛΙΚΑ

27. 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

28. 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας - ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ

29. 8ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

30. ΓΕΛ Κολλεγίου Αθηνών

31. ΓΕΛ Μελισσίων

32. Διακίνηση βαθμών και αποκομμάτων

33. ΕΕΔΔΕ

34. Επόπτης και βοηθός επόπτη ΕΠΑΛ

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Αυγούστου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Πανελλαδικές εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα):

1. 1ο ΓΕΛ Βριλησσίων

2. 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης

3. 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

4. 1ο ΓΕΛ Παπάγου

5. 1ο Γυμνάσιο Χολαργού

6. 2ο ΓΕΛ Βριλησσίων

7. 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

8. 2ο ΓΕΛ Χολαργού

9. 3ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

10. 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου

11. 3ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

12. 4ο ΓΕΛ Χαλανδρίου

13. Ιδιωτικό ΓΕΛ Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

14. Β’ Αρσάκειο ΓΕΛ Ψυχικού

15. Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου Σχολής

16. Πρότυπο ΓΕΛ Αναβρύτων

17. ΓΕΛ Νέας Ερυθραίας

18. Επιτροπή Υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας υποψηφίων ΤΕΦΑΑ

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

•Υπόλοιπα υπερωριών Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2019 και Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2020

•Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2020.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Απριλίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

•Υπερωρίες εκπαιδευτικών μηνών Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2020, για όσα σχολεία έχουν ανταποκριθεί.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Μαρτίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

ΚΠγ Νοεμβρίου 2019

ΑΣΕΠ διαγωνισμός 25 & 26 Ιανουαρίου 2020

Υπερωρίες εκπαιδευτικών μηνών Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2019

Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία μηνών Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2019 και Ιανουαρίου 2020

Μη χορηγούμενη άδεια λόγω πανελλαδικών παρελθόντων ετών

Αποζημίωση Σαββάτου 29/6/2019 για το ειδικό μάθημα "Μουσική Αντίληψη και Γνώση"

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 32/29-10-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ. Δείτε εδώ το... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021
Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά με την υπ' αριθμ. 27/30-9-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ σύμφωνα με το συνημμένο αρχείο. Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ.αριθμ.:25/17-9-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ  Β΄ Αθήνας. Δείτε... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ- ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 23/9-9-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ, μετά την εξέταση... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021
Σύμφωνα με την υπ’  αριθμ. 22/31-8-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ:   Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα λειτουργικά κενά της 2ης... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021
Κατά την υπ’  αριθμ. 21/25-8-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ: Α) Διαπιστώθηκαν τα εξής:   -  Στον κλάδο ΠΕ02 στο 3o Γυμνάσιο Αμαρουσίου οι ώρες του... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
Ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ΕΑΕ σε κενές οργανικές θέσεις Ειδικής Αγωγής σύμφωνα με την υπ. αρ. 18/23-06-2021 Πράξη του... Περισσότερα...

Συμπληρωματικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών (Γενικής Εκπαίδευσης) σε κενές οργανικές θέσεις και τοποθετήσεις εκτός προτίμησης για τις ανάγκες της υπηρεσίας.
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 18/23-06-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας: A) Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών (Γενικής Εκπαίδευσης) από... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ κλάδου ΠΕ86- Ανακοινοποίηση στο ορθό
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 18/23-06-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας: A) Διαπιστώνεται ότι εκ παραδρομής έγινε τοποθέτηση σε κενή οργανική θέση... Περισσότερα...

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021
  Πρόσκληση εκπαιδευτικών (από βελτίωση - μετάθεση - διάθεση ΠΥΣΔΕ και Πρότυπα & Πειραματικά Σχολεία) για υποβολή δηλώσεων προτίμησης... Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Π.Σ.
Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών των Ειδικών Κατηγοριών & εκπαιδευτικών των Προτύπων & Πειραματικών Σχολείων του Ν. 4692/2020,... Περισσότερα...

Πρόσκληση υπεράριθμων εκπαιδευτικών & εκπαιδευτικών ΠΠΣ οι οποίοι πριν την πενταετή θητεία τους βρίσκονταν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας
Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021
Λαμβάνοντας υπόψη τα ακόλουθα τα οποία διαπιστώθηκαν με την υπ΄αριθμ. 13/24-05-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας: α) Την Ανακοινοποίηση των κενών... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021
Ανακοινώνεται τροποποίηση τοποθέτησης εκπαιδευτικού σε λειτουργικό κενό σύμφωνα με την υπ' αριθμ. Φ.11.2/4566/7-5-2021 Απόφαση του Διευθυντή... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021
Ανακοινώνεται τροποποίηση τοποθέτησης εκπαιδευτικού σε λειτουργικό κενό με την υπ’ αριθμ. : 5/5-3-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ.   Δείτε εδώ το... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021
Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά (τροποποιήσεις τοποθετήσεων και διάθεση εκπαιδευτικών για συμπλήρωση... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021
Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά (τροποποιήσεις τοποθετήσεων και διάθεση εκπαιδευτικών για συμπλήρωση... Περισσότερα...

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ -ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΩΝ
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020
Με την αρ. 34/03-12-2020 Πράξη του ΠΥΣΔΕ Β’ Αθήνας ανακοινώνονται τροποποιήσεις τοποθετήσεων και συμπληρώσεις ωραρίου. Δείτε εδώ το... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
Με την αρ. 33/25-11-2020 Πράξη του ΠΥΣΔΕ Β’ Αθήνας ανακοινώνονται τροποποιήσεις τοποθετήσεων και συμπληρώσεις ωραρίου. Παρακαλούνται οι... Περισσότερα...

ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΕΝΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020
Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ87.01, ΠΕ87.02, ΠΕ87.03, ΠΕ87.04, ΠΕ87.07, ΠΕ87.08 ότι στο 7ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ έχει προκύψει... Περισσότερα...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Β΄ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021
Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021
Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από τη Δευτέρα 08-11-2021 έως και τη Δευτέρα 15-11-2021 και ώρα 23:59 Δείτε το συνημμένο έγγραφο εδώ. Περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΠΓ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΪΟΥ 2019
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019
Γνωστοποιείται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου ΜΑΪΟΥ 2019 που είχαν καταθέσει... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΠγ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΙΟΥ 2017
Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017
Προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2017. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017
Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2016 για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική,... Περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016
Γνωστοποιείται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 μπορούν να... Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016
Ανακοινώνεται το πρόγραμμα προφορικών εξετάσεων για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Δείτε σχετικούς πίνακες. Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016
Ανακοίνωση Εξεταστικών Κέντρων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2016 και κατανομή υποψηφίων. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016
Προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2016. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016
Ανακοινώνεται το αναλυτικό πρόγραμμα γραπτών και προφορικών εξετάσεων του ΚΠΓ περιόδου Ιουνίου 2016. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016
Από την Δ/νση Δ.Ε. Β' Αθήνας ανακοινώνεται το πρόγραμμα για τις προφορικές εξετάσεις του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας περιόδου... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016
Ανακοίνωση Εξεταστικών Κέντρων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Ιουνίου 2016 και κατανομή υποψηφίων. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016
Γνωστοποιείται ότι από τη Δευτέρα 21-3-2016 έως και την Παρασκευή 1-4-2016 θα υποβάλλονται στα γραφεία της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016
Ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 θα υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις... Περισσότερα...

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016
Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξετάσεων Νοεμβρίου 2015 για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική,... Περισσότερα...

Ημερολόγιο

Νοέμβριος 2021
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Δράσεις Διεύθυνσης

Επαναληπτική διημερίδα "Παιδιά σε κίνδυνο" (Ο ρόλος του σχολείου στην προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού) 21 & 22 Φεβρουαρίου 2020. Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:43
Λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης των εκπαιδευτικών για την παρακολούθηση της Επιστημονικής Διημερίδας με θέμα: "Παιδιά σε κίνδυνο" (Ο ρόλος του σχολείου στην προάσπιση των δικαιωμάτων του... Περισσότερα...
Ένα αφιέρωμα στη γυναίκα «Σε τιμώ» Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 09:21
Συνδιοργάνωση: Σοροπτιμιστικός Όμιλος «Λυκαβηττός» Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής Δείτε το συνημμένο αρχείο Περισσότερα...

Βαθμολογικά Κέντρα

Επισκεφθείτε

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ειδική Υπηρεσίας Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων ΥΠΕΠΘ

Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

Ο συνήγορος του πολίτη

afissa ekfovismos

Ημερήσιος Τύπος

Δελτίο Καιρού

Επισκεψιμότητα

3875191
ΣήμεραΣήμερα464
ΧθέςΧθές1862
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα2326
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα12215
ΣυνολικάΣυνολικά3875191
Υψηλότερη 11-22-2021 : 4489
Statistik created: 2021-12-06T03:23:47+02:00
Επισκέπτες online : 21