Δράσεις Σχολ. Μονάδων

Βράβευση του 8ου ΓΕΛ Αμαρουσίου στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγραμμάτος SELMA “Hacking Hate”. Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 12:03
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε το διδακτικό έτος για τους μαθητές του 8ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου που συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα SELMA “Hacking Hate” για την καταπολέμηση της Ρητορικής του Μίσους στο Διαδίκτυο: ένα... Περισσότερα...
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 10:56
  Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019  στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πραγματοποιήθηκε από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως  και την ΕΡΤ η Τελετή Βράβευσης των μαθητών των σχολείων όλων των εκπαιδευτικών... Περισσότερα...
Ραντεβού στη σχολική μας αυλή με κηπουρική και τέχνη Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 10:04
O Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, κος Ψαχούλας Ιωάννης, επισκέφθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου το 5ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, για να παραστεί στη δράση προσφοράς παραγόμενων λαχανικών στο πλαίσιο προγράμματος Περιβαλλοντικής... Περισσότερα...
2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Οικονομικών 2021 Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 09:07
Η Επιτροπή του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών 2021 εξέτασε τα ηλεκτρονικά γραπτά των συμμετεχόντων και κατέληξε ομόφωνα ότι ο μαθητής του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής Νικόλαος Χοντζέας της Γ’ τάξης προκρίνεται... Περισσότερα...

trapeza thematwn

Πρότυπα Σχολεία

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

E-MAILS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

1. Τμήμα Α΄Διοικητικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

2. Τμήμα Β΄Οικονομικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

3. Τμήμα Γ΄Προσωπικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

4. Τμήμα Δ΄Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5. Τμήμα Ε΄Εκπαιδευτικών Θεμάτων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Από την Δ/νση Δ.Ε. Β' Αθήνας ανακοινώνεται πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση κενούμενης θέσης Υπευθύνου του Ε.Κ.Φ.Ε. Χαλανδρίου. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Από την Δ/νση Δ.Ε. Β΄Αθήνας ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εκλογών αιρετών, που διενεργήθηκαν την Τετάρτη 05-11-2014. Δείτε τα σχετικά έγγραφα.

Από την Δ/νση Δ.Ε. Β' Αθήνας ανακοινώνεται ο πίνακας εκλογέων για τις εκλογές Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. – Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. ΚΑΙ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. που θα διενεργηθούν την Τετάρτη 05-11-2014. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2014-2015, κ α λ ε ί τους εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης συνοδευόμενες απο τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Συμπληρωματική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό κατά το τρέχον σχολικό έτος 2014-2015. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα έχουν δυνατότητα ανάρτησης προκηρύξεων εκδρομών όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Δ.Ε Β΄ Αθήνας μέσω της νέας εφαρμογής αναρτήσεων εκδρομών. Αναμένεται εφεξής οι αναρτήσεις των προκηρύξεων από τις Σχολικές Μονάδες, να γίνονται αποκλειστικά μέσω της νέας εφαρμογής. Ο παλιός σύνδεσμος στο μενού Εκδρομές θα παραμείνει ενεργός μέχρι τις 15-11-2014 αποκλειστικά και μόνο για όσες αναρτήσεις έχουν ήδη γίνει μέχρι σήμερα οπότε και θα καταργηθεί.

Σας ενημερώνουμε ότι ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή ανάρτησης των προκηρύξεων εκδρομών. Προς το παρόν έχουν δυνατότητα ανάρτησης όλα τα Δημόσια Γυμνάσια και όλα τα Ιδιωτικά Σχολεία, στα οποία έχουν αποσταλεί κωδικοί πρόσβασης και συνοπτικές οδηγίες χρήσης. Η πρόσβαση των υπολοίπων Σχολικών Μονάδων στην εφαρμογή θα πραγματοποιηθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, μετά την προγραμματισμένη παρουσίαση την Πέμπτη 23-10-2014.

Τοποθέτηση Υποδιευθυντή και Αναπληρωτών του Διευθυντή σε σχολικές μονάδες της Δ/νσης Δ.Ε. Β΄ Αθήνας. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Σας ενημερώνουμε ότι έχει εγκατασταθεί εφαρμογή με την οποία οι Σχολικές Μονάδες θα έχουν την δυνατότητα απευθείας ανάρτησης των προκηρύξεων εκδρομών. Προς το παρόν οι σύνδεσμοι οι οποίοι φαίνονται στο μενού των εκδρομών είναι απενεργοποιημένοι. Οι Σχολικές Μονάδες θα έχουν την δυνατότητα απευθείας ανάρτησης προκηρύξεων μετά την παρουσίαση της εφαρμογής και την αποστολή κωδικών, πράγμα που θα συμβεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Πρός το παρόν οι αναρτήσεις των προκηρύξεων θα γίνονται με τον συνηθισμένο τρόπο (αποστολή αρχείου στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Θεμάτων).

Από την Δ/νση Δ.Ε. Β' Αθήνας ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί νέα έντυπα αδειών για το σχολικό έτος 2014-2015. Παρακαλούνται οι Σχολικές Μονάδες να αναμείνουν σχετικές οδηγίες χρήσης. 

Τοποθέτηση Υποδιευθυντών και Αναπληρωτών του Διευθυντή σε σχολικές μονάδες της Δ/νσης Δ.Ε. Β΄ Αθήνας. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Γνωστοποιείται στους ενδιαφερομένους, ότι η ταυτοποίηση υποψηφίων για τη δημιουργία κωδικών ασφαλείας για μετεγγραφές θα διενεργείται καθημερινά κατά τις ώρες 8:00 - 14:00, στο γραφείο εκπαιδευτικών θεμάτων (ισόγειο γραφείων Δ/νσης Β' Αθήνας). Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως α) τον 8ψήφιο κωδικό των Πανελλαδικών Εξετάσεων και β) αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Εγκύκλιος ΥΠΑΙΘ για μετεγγραφές μαθητών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων. Δείτε το σχετικό έγγραφο.

Καλούνται οι υποψήφιοι σχολικοί σύμβουλοι προσχολικής αγωγής και ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, οι εγγεγραμμένοι στους αξιολογικούς πίνακες επιλογής σχολικών συμβούλων προσχολικής   αγωγής και ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, των υπ’ αριθμ. Φ.351.1/96/149625/Δ1/29-12-2011 Υ.Α (ΦΕΚ 1171 Γ΄), Φ.351.1/50/17983/Δ1/20-2-2012 (ΦΕΚ 242 Γ΄) και Φ.351.1/8/43711/Δ1/24-3-2014 (ΦΕΚ 459/Γ’) Υ.Α., που δεν τοποθετήθηκαν σε θέση της προτίμησής τους, οι οποίοι επιθυμούν να τοποθετηθούν στη θέση του σχολικού συμβούλου της 67ης περιφέρειας προσχολικής αγωγής με έδρα τη Σάμο, ή στη θέση του σχολικού συμβούλου της 17ης περιφέρειας ειδικής αγωγής με έδρα την Ερμούπολη, αντίστοιχα, να υποβάλουν δήλωση ότι επιθυμούν να τοποθετηθούν στις ανωτέρω περιφέρειες, στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν, εντός πέντε (5) ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας. Η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: ΩΟ0Ο9-ΖΡΚ.

Καλούνται εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με οκταετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία, η οποίαθα αποδεικνύεται από αντίστοιχο αναλυτικό πιστοποιητικό υπηρεσιακής κατάστασης (ημερομηνία έκδοσης έως 30 ημέρες από την ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας), να υποβάλλουν αίτηση για την πλήρωση με επιλογή δύο (2) θέσεων Διευθυντή σε Δημόσια Ι.Ε.Κ. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Οδηγίες για τις προαγωγικές-απολυτήριες-πτυχιακές εξετάσεις μαθητών σε Επαγγελματικά Λύκεια και Επαγγελματικές Σχολές σχολικού έτους 2013-2014. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας διοργανώνουν μια δέσμη δράσεων στο πλαίσιο του Προγράμματος του ΥΠΑΙΘ «Κοινωνικό Σχολείο», με θέμα: «Κοινωνικό Σχολείο: Μάθηση με κοινωνικό προσανατολισμό».  Το «Κοινωνικό Σχολείο» είναι ένα πρόγραμμα που υλοποιείται κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2014-2015 και αφορά το σύνολο των μαθητών και των δύο βαθμίδων της εκπαίδευσης, δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων της χώρας, καθώς και των εκπαιδευτικών και των γονέων. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί εναρκτήρια εκδήλωση την Τετάρτη 24/09/2014 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκόβρυσης - Πεύκης, Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου, Πεύκη. Δείτε το Δελτίο Τύπου, την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Διευκρινίσεις για την κάλυψη κενών και κενουμένων θέσεων Υπευθύνων και Συνεργατών των Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ), καθώς και Υπευθύνων και Τεχνικών Υπευθύνων των Κέντρων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ) για το σχολικό έτος 2014-2015. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή μαθητών/-τριών σε κενές θέσεις τμημάτων της Β’ τάξης του Προτύπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων με επιλογή Διευθυντών και Υποδιευθυντών Δημοσίων Ι.Ε.Κ. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Ανακοινώνεται ότι ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με το υπ. αριθ. 20031/16-9-2014 έγγραφο του ΑΣΕΠ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/09/2014.

Ανακοινώθηκε από το ΥΠΑΙΘ ότι η διεξαγωγή του γραπτού διαγωνισμού για την Εθνική Τράπεζα δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/09/2014. Για την ακριβή ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού, θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση απο το ΑΣΕΠ. 

Προθεσμία εγγραφής στις σχολές επιτυχίας των εισαγομένων αποφοίτων Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (Ομάδα Β') στα Πανεπιστήμια, στα ΤΕΙ, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, ΑΣΠΑΙΤΕ καθώς και των αποφοίτων ΕΠΑΛ (Ομάδα Α') στα ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ για το Ακαδημαικό έτος 2014-2015. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Ανακοινώνονται οι ημερομηνίες διενέργειας των εξετάσεων ελληνομάθειας για ειδικους επαγγελματικούς σκοπούς για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσης διευθυντή Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ηρακλείου Αττικής για το σχολικό έτος 2014-2015. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Προσωρινή τοποθέτηση εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης α) που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Β Αθήνας και β) αποσπασμένων εκπαιδευτικών (από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ) στη ΔΔΕ Β’ Αθήνας. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Συμπληρωματική ανακοίνωση - πρόσκληση ενδιαφέροντος για την απόσπαση εκπαιδευτικών στα ελληνόφωνα τμήματα του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο Κρήτης για το σχολικό έτος 2014-2015. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Ανακοινώνεται ότι στις 21-09-2014 θα διεξαχθεί διαγωνισμός ΑΣΕΠ για πρόσληψη υπαλλήλων στην Εθνική Τράπεζα. Τα εξεταστικά κέντρα είναι, το 3ο ΓΕΛ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, το 2ο ΓΕΛ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και το 1ο ΓΕΛ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ. Παρακαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται για επιτήρηση να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2106392390 (κος ΣΕΠΕΚΙΔΗΣ).

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων με επιλογή Διευθυντών και Υποδιευθυντών Δημοσίων Ι.Ε.Κ. Δείτε σχετικά έγγραφα

Περισσότερα Άρθρα...

 1. ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
 2. ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
 3. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΕ03 ΠΕ04 ΚΑΙ ΠΕ11
 4. ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 3ου ΕΠΑΛ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
 5. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 6. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ Β' ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015
 7. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
 8. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
 9. ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
 10. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ – ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ε.Α.Ε
 11. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
 12. ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΕΠΑΛ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
 13. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 14. ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Β’ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΣΜΕΑΕ
 15. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ 8/2013 & 10/2014
 16. ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ Π/ΘΜΙΑ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 17. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
 18. ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΩΝ
 19. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
 20. ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ_ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022
  Ανακοινοποίηση τοποθετήσεων εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά βάσει της υπ’ αριθμ. Φ.11.2/86/7-1-2022 Απόφασης Διευθυντή Διεύθυνσης.... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά βάσει της υπ’ αριθμ. Φ.11.2/86/7-1-2022 Απόφασης Διευθυντή Διεύθυνσης.... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021
  Aνακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ.: 38 /16-12-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας. Δείτε... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 32/29-10-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ. Δείτε εδώ το... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021
Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά με την υπ' αριθμ. 27/30-9-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ σύμφωνα με το συνημμένο αρχείο. Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ.αριθμ.:25/17-9-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ  Β΄ Αθήνας. Δείτε... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ- ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 23/9-9-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ, μετά την εξέταση... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021
Σύμφωνα με την υπ’  αριθμ. 22/31-8-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ:   Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα λειτουργικά κενά της 2ης... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021
Κατά την υπ’  αριθμ. 21/25-8-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ: Α) Διαπιστώθηκαν τα εξής:   -  Στον κλάδο ΠΕ02 στο 3o Γυμνάσιο Αμαρουσίου οι ώρες του... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
Ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ΕΑΕ σε κενές οργανικές θέσεις Ειδικής Αγωγής σύμφωνα με την υπ. αρ. 18/23-06-2021 Πράξη του... Περισσότερα...

Συμπληρωματικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών (Γενικής Εκπαίδευσης) σε κενές οργανικές θέσεις και τοποθετήσεις εκτός προτίμησης για τις ανάγκες της υπηρεσίας.
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 18/23-06-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας: A) Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών (Γενικής Εκπαίδευσης) από... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ κλάδου ΠΕ86- Ανακοινοποίηση στο ορθό
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 18/23-06-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας: A) Διαπιστώνεται ότι εκ παραδρομής έγινε τοποθέτηση σε κενή οργανική θέση... Περισσότερα...

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021
  Πρόσκληση εκπαιδευτικών (από βελτίωση - μετάθεση - διάθεση ΠΥΣΔΕ και Πρότυπα & Πειραματικά Σχολεία) για υποβολή δηλώσεων προτίμησης... Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Π.Σ.
Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών των Ειδικών Κατηγοριών & εκπαιδευτικών των Προτύπων & Πειραματικών Σχολείων του Ν. 4692/2020,... Περισσότερα...

Πρόσκληση υπεράριθμων εκπαιδευτικών & εκπαιδευτικών ΠΠΣ οι οποίοι πριν την πενταετή θητεία τους βρίσκονταν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας
Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021
Λαμβάνοντας υπόψη τα ακόλουθα τα οποία διαπιστώθηκαν με την υπ΄αριθμ. 13/24-05-2021 πράξη του ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας: α) Την Ανακοινοποίηση των κενών... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021
Ανακοινώνεται τροποποίηση τοποθέτησης εκπαιδευτικού σε λειτουργικό κενό σύμφωνα με την υπ' αριθμ. Φ.11.2/4566/7-5-2021 Απόφαση του Διευθυντή... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021
Ανακοινώνεται τροποποίηση τοποθέτησης εκπαιδευτικού σε λειτουργικό κενό με την υπ’ αριθμ. : 5/5-3-2021 Πράξη του ΠΥΣΔΕ.   Δείτε εδώ το... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021
Ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά (τροποποιήσεις τοποθετήσεων και διάθεση εκπαιδευτικών για συμπλήρωση... Περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΠΓ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022
Γνωστοποιείται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, των οποίων η αίτηση... Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021
Κρατικό Πιστοποιητικό  Γλωσσομάθειας: Εξεταστικά Κέντρα, Πρόγραμμα Γραπτών και Προφορικών Εξετάσεων.Είσοδος στο εξεταστικό κέντρο... Περισσότερα...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Β΄ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021
Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021
Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από τη Δευτέρα 08-11-2021 έως και τη Δευτέρα 15-11-2021 και ώρα 23:59 Δείτε το συνημμένο έγγραφο εδώ. Περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΠΓ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΪΟΥ 2019
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019
Γνωστοποιείται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου ΜΑΪΟΥ 2019 που είχαν καταθέσει... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΠγ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΙΟΥ 2017
Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017
Προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2017. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017
Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2016 για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική,... Περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016
Γνωστοποιείται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 μπορούν να... Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016
Ανακοινώνεται το πρόγραμμα προφορικών εξετάσεων για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Δείτε σχετικούς πίνακες. Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016
Ανακοίνωση Εξεταστικών Κέντρων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2016 και κατανομή υποψηφίων. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016
Προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2016. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016
Ανακοινώνεται το αναλυτικό πρόγραμμα γραπτών και προφορικών εξετάσεων του ΚΠΓ περιόδου Ιουνίου 2016. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016
Από την Δ/νση Δ.Ε. Β' Αθήνας ανακοινώνεται το πρόγραμμα για τις προφορικές εξετάσεις του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας περιόδου... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016
Ανακοίνωση Εξεταστικών Κέντρων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Ιουνίου 2016 και κατανομή υποψηφίων. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016
Γνωστοποιείται ότι από τη Δευτέρα 21-3-2016 έως και την Παρασκευή 1-4-2016 θα υποβάλλονται στα γραφεία της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016
Ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 θα υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις... Περισσότερα...

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016
Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξετάσεων Νοεμβρίου 2015 για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική,... Περισσότερα...

Ημερολόγιο

Ιανουάριος 2022
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Δράσεις Διεύθυνσης

Επαναληπτική διημερίδα "Παιδιά σε κίνδυνο" (Ο ρόλος του σχολείου στην προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού) 21 & 22 Φεβρουαρίου 2020. Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:43
Λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης των εκπαιδευτικών για την παρακολούθηση της Επιστημονικής Διημερίδας με θέμα: "Παιδιά σε κίνδυνο" (Ο ρόλος του σχολείου στην προάσπιση των δικαιωμάτων του... Περισσότερα...
Ένα αφιέρωμα στη γυναίκα «Σε τιμώ» Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 09:21
Συνδιοργάνωση: Σοροπτιμιστικός Όμιλος «Λυκαβηττός» Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής Δείτε το συνημμένο αρχείο Περισσότερα...

Βαθμολογικά Κέντρα

Επισκεφθείτε

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ειδική Υπηρεσίας Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων ΥΠΕΠΘ

Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

Ο συνήγορος του πολίτη

afissa ekfovismos

Ημερήσιος Τύπος

Δελτίο Καιρού

Επισκεψιμότητα

4006023
ΣήμεραΣήμερα2237
ΧθέςΧθές3456
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα9445
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα65881
ΣυνολικάΣυνολικά4006023
Υψηλότερη 01-05-2022 : 4186
Statistik created: 2022-01-25T10:43:02+02:00
Επισκέπτες online : 21