Δράσεις Σχολ. Μονάδων

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Ορί ΖΩ τη ΖΩή τη καρδιά και το σώμα μου» Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 10:24
6ο ΓΕΛ Χαλανδρίου 8 Μαρτίου Ημέρα της Γυναίκας Διαδικτυακή  ημερίδα με θέμα:  «Ορί ΖΩ τη ΖΩή τη καρδιά και το σώμα μου»  Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας, συμμετέχοντας ενεργά στη Διάσκεψη για το... Περισσότερα...
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΕΕΓΥΛ Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 14:07
Σχετικά με τη βράβευση μαθητών του ΕΝΕΕΓΥΛ Αγ. Παρασκευής και για κωφούς - βαρήκοους μαθητές σε διαγωνισμό ποίησης δείτε το συνημμένο εδώ. Περισσότερα...
3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΞΑΓΟΡΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ WIKIPEDIA CHALLENGE: ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΣΤΗΣ Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 10:24
  Το Αναξαγόρειο Γενικό Λύκειο Νέας Ερυθραίας συμμετείχε στον  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «WIKIPEDIA CHALLENGE: ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΣΤΗΣ», κατακτώντας το 3ο πανελλήνιο βραβείο. Το σχολείο θα λάβει χρηματικό... Περισσότερα...
ΒΡΑΒΕΥΣΗ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΣΤΟΝ 8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΚΥΠΡΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ» Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 15:01
Η πενταμελής ομάδα μαθητών του 2ου Γυμνασίου Μελισσίων με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Παπαϊωάννου Ιωάννη κλάδου ΠΕ82, βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο στην κατηγορία Τρισδιάστατη κατασκευή στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Κύπρος-Ελλάδα_Ομογένεια:... Περισσότερα...
ΒΡΑΒΕΥΣΗ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ «ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ» Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 09:34
Οι μαθητές/τριες των δύο Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων του 2ου Γυμνασίου Μελισσίων με υπεύθυνους καθηγητές την κ. Ηλιοπούλου Φωτεινή (ΠΕ02), την κ. Καρακατσάνη Κυριακή (ΠΕ04.04) και τον κ. Παπαϊωάννου Ιωάννη (ΠΕ82) βραβεύτηκαν για την... Περισσότερα...
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΩΦΟΥΣ-ΒΑΡΗΚΟΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ Bravo Schools Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 13:00
Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγίας Παρασκευής και για κωφούς-βαρήκοους μαθητές βραβεύτηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 ως η καλύτερη πρακτική στις δράσεις Συνεργασίας (Στόχος 8: ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ... Περισσότερα...

trapeza thematwn

Πρότυπα Σχολεία

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

E-MAILS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

1. Τμήμα Α΄Διοικητικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

2. Τμήμα Β΄Οικονομικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

3. Τμήμα Γ΄Προσωπικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

4. Τμήμα Δ΄Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5. Τμήμα Ε΄Εκπαιδευτικών Θεμάτων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Περισσότερα...

 

Νέο! Για είσοδο στην νέα ιστοσελίδα της ΔΔΕ Β' Αθήνας πατήστε εδώ

 

Ενημερώνεται το κοινό ότι οι ώρες εξυπηρέτησης στα γραφεία της Δ/νσης είναι: 09:30 – 13:30

ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Απριλίου 2023 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας:

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):
1. Σάββατα όσων απασχολήθηκαν στα εξεταστικά κέντρα ΕΠΑΛ της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας
2. Σαββατοκύριακα όσων απασχολήθηκαν στο ΒΚ Ειδικών Μαθημάτων της Α’ Αθήνας
• Εξετάσεις για την εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία (τα παρακάτω εξεταστικά κέντρα):
1. Πρότυπο ΓΕΛ Αναβρύτων
2. Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων
3. 1ο ΓΕΛ & 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου
4. 2ο ΓΕΛ & 2ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου
5. 1ο ΓΕΛ & 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς
• ΚΠγ Νοεμβρίου 2022 – 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας
• ΚΠγ Νοεμβρίου 2022 – 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής
• Επιτροπή ελέγχου δικαιολογητικών ΚΠγ Μαΐου 2023
• Υπερωρίες εκπαιδευτικών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2023
• Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2023
• Έξοδα κίνησης υπαλλήλων μηνών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2023
Επισημαίνεται ότι όσοι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν κατά την ίδια περίοδο πληρωμής πρόσθετες αποζημιώσεις από δύο ή και περισσότερα εντάλματα, η αποζημίωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό μισθοδοσίας τους αθροιστικά με μία κατάθεση.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Μαρτίου 2023 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):

1. Σάββατο 18/6 από εξεταστικά κέντρα Αγγλικών

2. Σάββατο 25/6 από εξεταστικό κέντρο Μουσικής Αντίληψης και Γνώσης (5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας)

Υπερωρίες εκπαιδευτικών Οκτωβρίου - Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2022

Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2022

Έξοδα κίνησης υπαλλήλων μηνός Δεκεμβρίου 2022

Επισημαίνεται ότι όσοι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν κατά την ίδια περίοδο πληρωμής πρόσθετες αποζημιώσεις από δύο ή και περισσότερα εντάλματα, η αποζημίωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό μισθοδοσίας τους αθροιστικά με μία κατάθεση.

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2022 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:


• Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):
1. 4ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 3ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)
2. 5ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου)
3. Σαββατοκύριακα 33ου Βαθμολογικού Κέντρου
4. Σαββατοκύριακα 34ου Βαθμολογικού Κέντρου
5. Σαββατοκύριακα 61ου Βαθμολογικού Κέντρου

• Εποπτεία ΚΠγ Νοεμβρίου 2022
• Υπερωρίες εκπαιδευτικών Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2022 (για όσα σχολεία έστειλαν δικαιολογητικά)
• Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Ιουλίου – Οκτωβρίου 2022
• Υπερωρίες διοικητικών υπαλλήλων β’ εξαμήνου 2022
Επισημαίνεται ότι όσοι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν κατά την ίδια περίοδο πληρωμής πρόσθετες αποζημιώσεις από δύο ή και περισσότερα εντάλματα, η αποζημίωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό μισθοδοσίας τους αθροιστικά με μία κατάθεση.

Σας ενημερώνουμε ότι παραμένουν σε εκκρεμότητα οι παρακάτω πληρωμές, που θα μεταφερθούν στο επόμενο οικονομικό έτος (2023) και θα εξοφληθούν μόλις διαθέτουμε τις σχετικές πιστώσεις:
• Αποζημίωση Σαββάτου για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών
• Αποζημίωση Σαββάτου για τις εξετάσεις του ειδικού μαθήματος «Μουσική αντίληψη και γνώση»
• Αποζημίωση Σαββάτου για τα ΕΠΑΛ (περιόδων Ιουνίου και Σεπτεμβρίου)
• Αποζημίωση για τις εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα Σχολεία
• Αποζημίωση ΚΠγ περιόδου Νοεμβρίου 2022
• Αποζημίωση για Σαββατοκύριακα και μη χρήση θερινής άδειας των μισθοδοτούμενων από τη Δ.Δ.Ε.  Β’ Αθήνας, που απασχολήθηκαν σε Εξεταστικά/Βαθμολογικά κέντρα άλλων Διευθύνσεων.

Η καθυστέρηση οφείλεται στη μεγάλη έλλειψη προσωπικού κατά τους θερινούς μήνες (δεν υπήρχαν οι εκπαιδευτικοί που είχαν διατεθεί στο τμήμα) και στο μεγάλο φόρτο λόγω έναρξης του σχολικού έτους (προσλήψεις αναπληρωτών, νεοδιόριστοι κλπ). Για αυτό το λόγο, δόθηκε προτεραιότητα στη διεκπεραίωση της τακτικής μισθοδοσίας, ενώ οι πρόσθετες αμοιβές ιεραρχήθηκαν με βάση την οικονομική απολαβή για τους δικαιούχους (από τα βαθμολογικά κέντρα και τα Σαββατοκύριακά τους, οι δικαιούχοι λαμβάνουν περισσότερα χρήματα, ενώ ενδεικτικά ένα Σάββατο από μια επιτήρηση είναι περίπου 20 ευρώ, ανάλογα με το ΜΚ, και η επιτήρηση στα Πρότυπα είναι περίπου 15 ευρώ καθαρά).

Πλέον έχει ομαλοποιηθεί η ροή των ενταλματοποιήσεων, και θα δρομολογηθούν όλες οι εξοφλήσεις, γιατί θεωρούμε υποχρέωση των υπηρεσιών οι δικαιούχοι να λαμβάνουν πάντοτε τα δεδουλευμένα τους.

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2022 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε.  Β' Αθήνας:


•Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):
1. 33ο Βαθμολογικό Κέντρο
2. 34ο Βαθμολογικό Κέντρο
3. 1ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 2ο ΓΕΛ Χαλανδρίου)
4. 2ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 1ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)
5. 3ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)
6. Αποζημίωση επόπτη ειδικών μαθημάτων
7. Επόπτης και Βοηθός Επόπτη ΕΠΑΛ επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων

•  Αναβαθμολογήσεις γραπτών δοκιμίων μαθητών Γυμνασίων - Ιούνιος (α' περίοδος)
•  Αναβαθμολογήσεις γραπτών δοκιμίων μαθητών Γυμνασίων - Ιούνιος (β' περίοδος)
•  Αναβαθμολογήσεις γραπτών δοκιμίων μαθητών Λυκείων
•  Αναβαθμολογήσεις γραπτών δοκιμίων μαθητών Γυμνασίων – Σεπτέμβριος
•  Αποζημίωση για μη χρήση θερινής άδειας λόγω υποστήριξης της εφαρμογής μηχανογραφικού δελτίου
•  Εποπτεία ΚΠγ Μαΐου 2022
•  Επιτροπή ελέγχου δικαιολογητικών και αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων στις εξετάσεις ΚΠγ περιόδου 2022Β
•  ΚΠγ Μαΐου 2022 - 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας
•  ΚΠγ Μαΐου 2022 - 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής
•  Ιδιώτες αξιολογητές προφορικού λόγου ΚΠγ Μαΐου 2022
•  Υπερωρίες εκπαιδευτικών (υπόλοιπα προηγούμενου σχολικού έτους)


Επισημαίνεται ότι όσοι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν κατά την ίδια περίοδο πληρωμής πρόσθετες αποζημιώσεις από δύο ή και περισσότερα εντάλματα, η αποζημίωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό μισθοδοσίας τους αθροιστικά με μία κατάθεση.

Επίσης, η τελευταία πληρωμή πρόσθετων αποδοχών του έτους θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30-12-2022, και θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τα εντάλματα που αναμένεται να εξοφληθούν τότε.

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2022 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας:


• Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):
1.    Διακίνηση γραπτών και αποκομμάτων
2.    Επόπτης και Βοηθός Επόπτη ΕΠΑΛ
3.    2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου - Επαναληπτικές ΕΠΑΛ
4.    Επιτροπή ΤΕΦΑΑ επαναληπτικών πανελλαδικών
5.    Επιτροπή ΤΕΦΑΑ τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού
6.    61ο Βαθμολογικό Κέντρο

•    ΚΠγ περιόδου 2022Α - 3ο ΓΕΛ Αμαρουσίου
•    Τηλεξεταστές ΚΠγ περιόδου 2022Α
Επισημαίνεται ότι όσοι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν κατά την ίδια περίοδο πληρωμής πρόσθετες αποζημιώσεις από δύο ή και περισσότερα εντάλματα, η αποζημίωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό μισθοδοσίας τους αθροιστικά με μία κατάθεση.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2022 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):

1. 1ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

2. 1ο ΓΕΛ Αμαρουσίου - ΣΧΕΔΙΟ

3. 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας - ΑΓΓΛΙΚΑ

4. 1ο ΓΕΛ Νέου Ψυχικού - ΑΓΓΛΙΚΑ

5. 1ο ΓΕΛ Παπάγου - ΑΓΓΛΙΚΑ

6. 1ο ΓΕΛ Πεύκης

7. 1ο ΓΕΛ Πεύκης - ΑΓΓΛΙΚΑ

8. 1ο ΓΕΛ/1ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου - ΣΧΕΔΙΟ

9. 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου - ΑΓΓΛΙΚΑ

10. 2ο ΓΕΛ Χολαργού

11. 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου

12. 2ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου

13. 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής - ΑΓΓΛΙΚΑ

14. 3ο ΓΕΛ Χαλανδρίου - ΑΓΓΛΙΚΑ

15. 3ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου

16. 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου - ΑΓΓΛΙΚΑ

17. 4ο ΓΕΛ Χαλανδρίου

18. 8ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

19. ΓΕΛ Β' Αρσάκειο ΓΕΛ Ψυχικού

20. ΓΕΛ Εκπαιδευτήρια Δούκα

21. ΓΕΛ Νέας Ερυθραίας

22. ΓΕΛ Φιλοθέης

 

Υπερωρίες διοικητικών Α' εξαμήνου 2022

Επισημαίνεται ότι όσοι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν κατά την ίδια περίοδο πληρωμής πρόσθετες αποζημιώσεις από δύο ή και περισσότερα εντάλματα, η αποζημίωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό μισθοδοσίας τους αθροιστικά μεμία κατάθεση.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2022 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε.  Β' Αθήνας:

• Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):

1. 2ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

2. 1ο ΓΕΛ ΠΑΠΑΓΟΥ

3. 3ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

4. 3ο ΓΕΛ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

5. 1ο ΓΕΛ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

6. 3ο ΓΕΛ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

7. 1ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

8. 4ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

9. ΑΜΕΡ. ΚΟΛΛΕΓΙΟ

10. 1ο ΕΠΑΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

11. 5ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

12. ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΣT. ΙΚΑΝ. 5ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

13. ΜΟΥΣ. ΑΝΤΙΛΗΨΗ 5ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

14. 2ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

15. ΣΧΕΔΙΟ 1ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 14 Αυγούστου 2022 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε.  Β' Αθήνας:
• Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):
1.    1ο ΓΕΛ Βριλησσίων
2.    1ο ΓΕΛ Ηρακλείου
3.    1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης
4.    1ο ΓΕΛ Νέου Ψυχικού
5.    1ο ΓΕΛ Χαλανδρίου
6.    1ο ΓΕΛ Χολαργού
7.    2ο ΓΕΛ Βριλησσίων
8.    3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής
9.    4ο ΓΕΛ Αμαρουσίου
10.    ΓΕΛ Λυκόβρυσης
11.    ΓΕΛ Μελισσίων
12.    Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου Σχολής
13.    Πρότυπο Γενικό Λύκειο Αναβρύτων
•    Υπερωρίες εκπαιδευτικών (Ιανουάριος – Μάιος 2022)
•    Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Μαρτίου – Ιουνίου 2022


Επισημαίνεται ότι όσοι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν κατά την ίδια περίοδο πληρωμής πρόσθετες αποζημιώσεις από δύο ή και περισσότερα εντάλματα, η αποζημίωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό μισθοδοσίας τους αθροιστικά με μία κατάθεση.

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας:
• Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):
1.  ΕΕΔΔΕ Β’ Αθήνας
2.  ΓΕΛ Κολλεγίου Αθηνών
3.  Επιτροπή υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας υποψηφίων ΤΕΦΑΑ

Επισημαίνεται ότι όσοι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν κατά την ίδια περίοδο πληρωμής πρόσθετες αποζημιώσεις από δύο ή και περισσότερα εντάλματα, η αποζημίωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό μισθοδοσίας τους αθροιστικά με μία κατάθεση.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου 2022 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Επιτροπή ελέγχου δικαιολογητικών και αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων στις εξετάσεις ΚΠγ περιόδου 2022Α

Αποζημίωση εκπαιδευτικού για εργασία Σαββάτου κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2021.

 

Επισημαίνεται ότι όσοι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν κατά την ίδια περίοδο πληρωμής πρόσθετες αποζημιώσεις από δύο ή και περισσότερα εντάλματα, η αποζημίωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό μισθοδοσίας τους αθροιστικά με μία κατάθεση.

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Μαΐου 2022 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας:
•    Υπερωρίες εκπαιδευτικών (υπόλοιπα)
•    Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2022

Επισημαίνεται ότι όσοι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν κατά την ίδια περίοδο πληρωμής πρόσθετες αποζημιώσεις από δύο ή και περισσότερα εντάλματα, η αποζημίωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό μισθοδοσίας τους αθροιστικά με μία κατάθεση.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Απριλίου 2022 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας:
•    Υπερωρίες εκπαιδευτικών Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2022
•    Υπόλοιπα από υπερωρίες εκπαιδευτικών Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2021
•    ΚΠγ Δεκεμβρίου 2021 – Τηλεεξεταστές
•    Υπόλοιπα υπερωριών αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2021

Επισημαίνεται ότι όσοι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν κατά την ίδια περίοδο πληρωμής πρόσθετες αποζημιώσεις από δύο ή και περισσότερα εντάλματα, η αποζημίωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό μισθοδοσίας τους αθροιστικά με μία κατάθεση.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Μαρτίου 2022 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε.  Β' Αθήνας:
•    Υπερωρίες εκπαιδευτικών Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2021
•    ΚΠγ Δεκεμβρίου 2021 – 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας
•    ΚΠγ Δεκεμβρίου 2021 – 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής
•    Εποπτεία ΚΠγ Δεκεμβρίου 2021
•    Υπόλοιπα από τηλεεξετάσεις ΚΠγ Ιουνίου 2021
•    Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2021

Επισημαίνεται ότι όσοι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν κατά την ίδια περίοδο πληρωμής πρόσθετες αποζημιώσεις από δύο ή και περισσότερα εντάλματα, η αποζημίωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό μισθοδοσίας τους αθροιστικά με μία κατάθεση.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:


•Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):
1. Σαββατοκύριακα εκπαιδευτικών της ΔΔΕ Β' Αθήνας που απασχολήθηκαν σε Εξεταστικά/Βαθμολογικά Κέντρα κι Επιτροπές άλλων Διευθύνσεων
• Αποζημίωση για μη χρήση θερινής άδειας των εκπαιδευτικών που απασχολήθηκαν στα ΓΕΛ και στα ΕΠΑΛ στις 9/7, 21/7 και 28/7 για την υποστήριξη της εφαρμογής του Μηχανογραφικού Δελτίου
• Επιτροπή ελέγχου δικαιολογητικών και αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων στις εξετάσεις ΚΠγ περιόδου 2021Β
• Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2021
• Δικαστικά (επικοινωνία με τη Διεύθυνση)

Επισημαίνεται ότι όσοι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν κατά την ίδια περίοδο πληρωμής πρόσθετες αποζημιώσεις από δύο ή και περισσότερα εντάλματα, η αποζημίωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό μισθοδοσίας τους αθροιστικά με μία κατάθεση.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας:
•    Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):
1.    Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ (2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)
2.    Σάββατα Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ, για τα εξεταστικά κέντρα ΕΠΑΛ της Β’ Αθήνας
3.    Σάββατο Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ, για όσους απασχολήθηκαν στο 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου
4.    Επόπτης και Βοηθός Επόπτη Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ
5.    Αποζημίωση για μη χρήση θερινής άδειας εκπαιδευτικών της ΔΔΕ Β' Αθήνας που απασχολήθηκαν σε Εξεταστικά/Βαθμολογικά Κέντρα κι Επιτροπές άλλων Διευθύνσεων
•    Αναβαθμολογήσεις γραπτών δοκιμίων μαθητών Γυμνασίων, περιόδου Σεπτεμβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε.  Β' Αθήνας:


•    Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):
1.    3ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)
2.    4ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 3ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)
3.    5ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου)
4.    33ο Βαθμολογικό Κέντρο
5.    34ο Βαθμολογικό Κέντρο
6.    61ο Βαθμολογικό Κέντρο

•    ΚΠγ - 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας
•    ΚΠγ - 3ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2021  πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε.  Β' Αθήνας:


•    Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):

1. Σαββατοκύριακα 33ου Βαθμολογικού Κέντρου

2. Σαββατοκύριακα 34ου Βαθμολογικού Κέντρου

3. Σαββατοκύριακα 61ου Βαθμολογικού Κέντρου

4. Μη χρήση θερινής άδειας 33ου Βαθμολογικού Κέντρου

5. Μη χρήση θερινής άδειας 34ου Βαθμολογικού Κέντρου

6. Μη χρήση θερινής άδειας 61ου Βαθμολογικού Κέντρου

7. Επιτροπή εξέτασης για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων

8. Επιτροπή εξέτασηςγια εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑτέκνων Ελλήνων του Εξωτερικού 

9. Μη χρήση θερινής άδειας για τους απασχολούμενους στα εξεταστικά κέντρα Ελεύθερου και Γραμμικού Σχεδίου

10. Αποζημίωση για μη χρήση θερινής άδειας και για εργασία Σαββάτουγια τους απασχολούμενους στο5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας στις εξετάσεις για τα Μουσικά τμήματα

 

•    Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Ιουλίου - Αυγούστου 2021

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 14 Αυγούστου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):

1. 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

2. 1ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

3. 1ο ΓΕΛ Βριλησσίων

4. 1ο ΓΕΛ Ηρακλείου

5. 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης

6. 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

7. 1ο ΓΕΛ Νέου Ψυχικού

8. 1ο ΓΕΛ Παπάγου

9. 1ο ΓΕΛ Πεύκης

10. 1ο ΓΕΛ Χαλανδρίου

11. 1ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 2ο ΓΕΛ Χαλανδρίου)

12. 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας

13. 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

14. 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου

15. 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

16. 2ο ΓΕΛ Χολαργού

17. 2ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 1ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)

18. 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου

19. 2ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου

20. 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

21. 3ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

22. 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς

23. 3ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

24. 3ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου

25. 4ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

26. 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου

27. 4ο ΓΕΛ Χαλανδρίου

28. 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

29. 8ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

30. ΓΕΛ Λυκόβρυσης

31. ΓΕΛ Μελισσίων

32. ΓΕΛ Φιλοθέης

33. Ιδ. ΓΕΛ Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

34. Ιδ. ΓΕΛ Β' Αρσάκειο ΓΕΛ Ψυχικού

35. Ιδ. ΓΕΛ Εκπαιδευτήρια Δούκα

36. Ιδ. ΓΕΛ Κολλεγίου Αθηνών

37. Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου Σχολής

38. Πρότυπο Γενικό Λύκειο Αναβρύτων

39. ΑΓΓΛΙΚΑ - 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

40. ΑΓΓΛΙΚΑ - 1ο ΓΕΛ Νέου Ψυχικού

41. ΑΓΓΛΙΚΑ - 1ο ΓΕΛ Παπάγου

42. ΑΓΓΛΙΚΑ - 1ο ΓΕΛ Πεύκης

43. ΑΓΓΛΙΚΑ - 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

44. ΑΓΓΛΙΚΑ - 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

45. ΑΓΓΛΙΚΑ - 3ο ΓΕΛ Χαλανδρίου

46. ΑΓΓΛΙΚΑ - 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου

47. ΣΧΕΔΙΟ - 1ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

48. ΣΧΕΔΙΟ - 1ο ΓΕΛ Παπάγου

49. ΣΧΕΔΙΟ - 1ο ΓΕΛ Χαλανδρίου

50. Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων - 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

51. Μουσική Αντίληψη και Γνώση - 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

52. Επιτροπή Υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας υποψηφίων ΤΕΦΑΑ

53. Αποζημίωση Οδηγού και Συνδέσμου για τη διακίνηση γραπτών και αποκομμάτων

54. Εποπτείες Ειδικών Μαθημάτων

55. Επόπτης και Βοηθός Επόπτη ΕΠΑΛ

 

ΚΠγ - 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

Υπερωρίες Εκπαιδευτικών Ιανουάριος - Ιούνιος 2021

Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Μαΐου - Ιουνίου 2021

Υπερωρίες Διοικητικών Α' Εξαμήνου 2021

Μεταφορά οικοσκευής από το εξωτερικό

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Ιουλίου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας:

•    Εποπτεία ΚΠγ Ιουνίου 2021


Πανελλαδικές Εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):
•    ΕΕΔΔΕ Β’ Αθήνας
•    1ο ΓΕΛ Χολαργού
•    2ο ΓΕΛ Βριλησσίων
•    ΓΕΛ Νέας Ερυθραίας

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφείαΜαρτίου και Απριλίου 2021.

Επιτροπή ελέγχου δικαιολογητικών και αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων στις εξετάσεις ΚΠγ περιόδου 2021Α

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Μαΐου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

 

Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2021.

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Απριλίου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Υπερωρίες εκπαιδευτικών παρελθόντος έτους (μέχρι Δεκέμβριο 2020), για όσα σχολεία ανταποκρίθηκαν.

Υπερωρίες εκπαιδευτικών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2021, για όσα σχολεία ανταποκρίθηκαν.

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Μαρτίου 2021 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Υπερωρίες εκπαιδευτικών παρελθόντος έτους (μέχρι Δεκέμβριο 2020, για όσα σχολεία ανταποκρίθηκαν εγκαίρως)

Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2020

Υπόλοιπα από Σάββατα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

 

 

Υπερωρίες εκπαιδευτικών:

υπόλοιπα υπερωριών Μαΐου, Ιουνίου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου

Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2020

Δικαστικά (επικοινωνία με τη Διεύθυνση)

 

Πανελλαδικές Εξετάσεις:

1. 5ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου)

2. Επαναληπτικές Πανελλαδικές ΕΠΑΛ (περιόδου Σεπτεμβρίου - 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)

3. Σάββατα Πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ περιόδου Ιουνίου

4. Σάββατα Επαναληπτικών Πανελλαδικών ΕΠΑΛ περιόδου Σεπτεμβρίου

5. Σαββατοκύριακα 33ου Βαθμολογικού Κέντρου

6. Σαββατοκύριακα 61ου Βαθμολογικού Κέντρου

7. Σαββατοκύριακα Περιφερειακού Επόπτη Πανελλαδικών Εξετάσεων

8. Μη χρήση θερινής άδειας 33ου Βαθμολογικού Κέντρου

9. Μη χρήση θερινής άδειας 34ου Βαθμολογικού Κέντρου

10. Μη χρήση θερινής άδειας 61ου Βαθμολογικού Κέντρου

11. Μη χρήση θερινής άδειας επιτροπής ΤΕΦΑΑ

12. Μη χρήση θερινής άδειας εκπαιδευτικών που απασχολήθηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών

13. Σάββατο και μη χρήση θερινής άδειας για τη συμμετοχή στα ειδικά μαθήματα της Μουσικής (Παρασκευή 10/7 και Σάββατο 11/7)

 

Επίσης, μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2020, αναμένεται να εξοφληθούν τα υπόλοιπα των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς επίσης και από τις υπερωρίες των εκπαιδευτικών: υπόλοιπα υπερωριών Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, για όσα σχολεία ανταποκρίθηκαν.

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Εποπτείες επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ.

Εποπτείες Πανελλαδικών Εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων

Σαββατοκύριακα 34ου Βαθμολογικού Κέντρου

33ο Βαθμολογικό Κέντρο

61ο Βαθμολογικό Κέντρο

Αποζημίωση για μη χρήση θερινής άδειας λόγω υποστήριξης της εφαρμογής των μηχανογραφικών δελτίων

 

Επισημαίνεται ότι οι επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ., τα Σαββατοκύριακα και μη χρήση θερινής άδειας θα εξοφληθούν άνευ απροόπτου τον επόμενο μήνα.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Υπερωρίες αποσπασμένων σε γραφεία βουλευτών Ιουλίου και Αυγούστου 2020

Δικαστικά (επικοινωνία με τη Διεύθυνση)

Πανελλαδικές εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):

1. 1ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 2ο ΓΕΛ Χαλανδρίου)

2. 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου

3. 2ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου

4. 3ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)

5. 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου

6. 4ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (με έδρα το 3ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)

7. ΓΕΛ Φιλοθέης

8. Ιδ. ΓΕΛ Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ

9. 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας –ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ

10. Επιτροπή Εξετάσεων ΤΕΦΑΑ για τα τέκνα Ελλήνων του εξωτερικού

11. Επιτροπή Εξετάσεων ΤΕΦΑΑ επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Υπερωρίες Εκπαιδευτικών: 

Υπόλοιπα υπερωριών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Μαΐου 2020

Υπερωρίες Ιουνίου 2020

 

Υπερωρίες αποσπασμένων σε γραφεία βουλευτών Μαΐου και Ιουνίου 2020

Δικαστικά (επικοινωνία με τη Διεύθυνση)

 

Πανελλαδικές εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά/βαθμολογικά κέντρα ή επιτροπές):

1. 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

2. 1ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

3. 1ο ΓΕΛ Αμαρουσίου - ΣΧΕΔΙΟ

4. 1ο ΓΕΛ Ηρακλείου

5. 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας - ΑΓΓΛΙΚΑ

6. 1ο ΓΕΛ Νέου Ψυχικού

7. 1ο ΓΕΛ Νέου Ψυχικού - ΑΓΓΛΙΚΑ

8. 1ο ΓΕΛ Παπάγου - ΑΓΓΛΙΚΑ

9. 1ο ΓΕΛ Παπάγου - ΣΧΕΔΙΟ

10. 1ο ΓΕΛ Πεύκης

11. 1ο ΓΕΛ Πεύκης - ΑΓΓΛΙΚΑ

12. 1ο ΓΕΛ Χαλανδρίου

13. 1ο ΓΕΛ Χαλανδρίου - ΣΧΕΔΙΟ

14. 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας

15. 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

16. 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου - ΑΓΓΛΙΚΑ

17. 2ο ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (με έδρα το 1ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου)

18. 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου

19. 34ο ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

20. 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

21. 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής - ΑΓΓΛΙΚΑ

22. 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς

23. 3ο ΓΕΛ Χαλανδρίου - ΑΓΓΛΙΚΑ

24. 3ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου

25. 4ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

26. 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου - ΑΓΓΛΙΚΑ

27. 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

28. 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας - ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ

29. 8ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

30. ΓΕΛ Κολλεγίου Αθηνών

31. ΓΕΛ Μελισσίων

32. Διακίνηση βαθμών και αποκομμάτων

33. ΕΕΔΔΕ

34. Επόπτης και βοηθός επόπτη ΕΠΑΛ

 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Αυγούστου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

Πανελλαδικές εξετάσεις (όσοι απασχολήθηκαν στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα):

1. 1ο ΓΕΛ Βριλησσίων

2. 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης

3. 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

4. 1ο ΓΕΛ Παπάγου

5. 1ο Γυμνάσιο Χολαργού

6. 2ο ΓΕΛ Βριλησσίων

7. 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

8. 2ο ΓΕΛ Χολαργού

9. 3ο ΓΕΛ Αμαρουσίου

10. 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου

11. 3ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

12. 4ο ΓΕΛ Χαλανδρίου

13. Ιδιωτικό ΓΕΛ Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

14. Β’ Αρσάκειο ΓΕΛ Ψυχικού

15. Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου Σχολής

16. Πρότυπο ΓΕΛ Αναβρύτων

17. ΓΕΛ Νέας Ερυθραίας

18. Επιτροπή Υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας υποψηφίων ΤΕΦΑΑ

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

•Υπόλοιπα υπερωριών Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2019 και Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2020

•Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2020.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Απριλίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

•Υπερωρίες εκπαιδευτικών μηνών Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2020, για όσα σχολεία έχουν ανταποκριθεί.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Μαρτίου 2020 πρόκειται να εξοφληθούν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα της ΔΔΕ Β' Αθήνας:

ΚΠγ Νοεμβρίου 2019

ΑΣΕΠ διαγωνισμός 25 & 26 Ιανουαρίου 2020

Υπερωρίες εκπαιδευτικών μηνών Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2019

Υπερωρίες αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία μηνών Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2019 και Ιανουαρίου 2020

Μη χορηγούμενη άδεια λόγω πανελλαδικών παρελθόντων ετών

Αποζημίωση Σαββάτου 29/6/2019 για το ειδικό μάθημα "Μουσική Αντίληψη και Γνώση"

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023
  Σχετικά με την τροποποίηση τοποθέτησης  Εκπαιδευτικών σε Λειτουργικά Κενά σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 5672 / 05-04-2023 Απόφαση  του... Περισσότερα...

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ- ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023
  Δείτε εδώ τα συνημμένα αρχεία.   Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023
  Ανακοινώνονται Τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 4568 / 17-03-2023 Απόφαση  του Διευθυντή ... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023
  Σχετικά με τις τοποθετήσεις  Εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 5/10-03-2023 Πράξη του ΠΥΣΔΕ Δ.Δ.Ε.  Β’... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 3485/03-03-2023  Απόφαση του Διευθυντή Δ.Ε.... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023
  Τοποθετήσεις  Εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 3/14-02-2023 Πράξη του ΠΥΣΔΕ Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας (αρ. πρωτ.... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά βάσει της υπ' αριθμ.  Φ.11.2/1283/27-01-2023 Απόφασης Διευθυντή Διεύθυνσης... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023
  Σχετικά με τις τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ.  949/20-01-2023 Απόφαση  του Διευθυντή ... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 539/13-01-2023 Απόφαση του Διευθυντή Δ.Ε. Β΄... Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΠΥΣΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023
  Για το ΠΥΣΔΕ Β΄Αθήνας  ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ στην ηλεκτρονική  διεύθυνση  mail@dide-v-ath.att.sch.gr έως την  Τετάρτη 04-01-2023 και ώρα 14:00  ... Περισσότερα...

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ - ΕΒΠ ΣΤΗΝ Π/ΘΜΙΑ & Δ/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022
  Αιτήσεις από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022   Δείτε το συνημμένο εδώ. Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 18128/28-11-2022 Απόφαση του Διευθυντή Δ.Ε. Β΄... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 36/15-11-2022 Πράξη του ΠΥΣΔΕ   Δείτε το... Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022
  Ανακοινοποίηση της Πράξης:  34/21-10-2022, του ΠΥΣΔΕ Δ.Δ.Ε.  Β΄ Αθήνας (αρ. πρωτ.: 15521/24-10-2022) Σχετικά με την Ανακοινοποίηση στο ορθό  ... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ.:  34 /21-10-2022  Πράξη του ΠΥΣΔΕ   Δ.Ε.... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών  σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 33/12-10-2022 Πράξη του ΠΥΣΔΕ.Από Τμήμα Α΄... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022
  Ανακοινώνονται τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 32/29-9-2022 Πράξη του ΠΥΣΔΕ.   Από Τμήμα Α΄... Περισσότερα...

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ- ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022
  Ανακοινώνονται  τοποθετήσεις  Εκπαιδευτικών  σε λειτουργικά κενά  σύμφωνα με την  υπ΄ αριθμ.  13592/26-09-2022 ... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022
  Ανακοινώνονται  τοποθετήσεις  Εκπαιδευτικών  σε λειτουργικά κενά  σύμφωνα με την  υπ΄ αριθμ.  13592/26-09-2022 Απόφαση ... Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023
  Πρόσκληση για Επιτήρηση στις Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Μαΐου 2023) σε Εξεταστικό... Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΪΟΥ 2023
Τρίτη, 04 Απριλίου 2023
  Σχετικά με τα Εξεταστικά Κέντρα περιόδου Μαΐου 2023 για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας δείτε το συνημμένο εδώ. Περισσότερα...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Α΄ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023
  Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από την Τρίτη 14-03-2023 έως και την Τρίτη 21-03-2023 και ώρα 23:59   Δείτε τα συνημμένα  εδώ. Περισσότερα...

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022Β
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023
  Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού... Περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΠΓ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022
Γνωστοποιείται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου ΜΑΪΟΥ 2022, των οποίων η αίτηση... Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ 26 & 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022: ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022
  Ανακοινοποίηση στις ώρες προφορικών του 2ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας   Δείτε τα συνημμένα εδώ. Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ (26 & 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022)
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022
Όσοι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση σε σχολείο αρμοδιότητας της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας επιθυμούν να οριστούν ως... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022
  Σχετικά με τα Εξεταστικά Κέντρα των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2022 δείτε το συνημμένο... Περισσότερα...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Β΄ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022
  Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από την Τετάρτη 12-10-2022 έως και την Τετάρτη 19-10-2022 και ώρα 23:59   Δείτε τα συνημμένα εδώ. Περισσότερα...

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022Α
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022
  Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού... Περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΠΓ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022
  Γνωστοποιείται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, των οποίων η... Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Β΄ΣΤΟ 3ο ΓΕΛ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΑΙΘ
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022
  Σχετικά με το Κρατικό Πιστοποιητικό  Γλωσσομάθειας, 28 & 29 Μαΐου 2022: Ανακοινοποίηση στο Πρόγραμμα Προφορικών Εξετάσεων Ισπανικής... Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ 28 & 29 ΜΑΪΟΥ 2022: ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022
  Είσοδος στο εξεταστικό κέντρο με χρήση προστατευτικής μάσκας σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΦΕΚ 2369/Β΄/14-05-2022 Δείτε τα συνημμένα αρχεία... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022
Σχετικά με τα Εξεταστικά Κέντρα των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2022 δείτε το συνημμένο εδώ. Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ (28 & 29 ΜΑΪΟΥ 2022) ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β΄ΑΘΗΝΑΣ (2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας, 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής, 3ο ΓΕΛ Αμαρουσίου)
Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022
Για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς που ανήκουν οργανικά ή υπηρετούν με απόσπαση σε σχολείο αρμοδιότητας της Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας, η δήλωση... Περισσότερα...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Α΄ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022
Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από την Τρίτη 12-04-2022 έως και τη Μ. Τρίτη 19-04-2022 και ώρα 23:59. Δείτε τα συνημμένα έγγραφα (προκήρυξη, πρόγραμμα,... Περισσότερα...

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021Β.
Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022
Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας... Περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΠΓ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022
Γνωστοποιείται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, των οποίων η αίτηση... Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021
Κρατικό Πιστοποιητικό  Γλωσσομάθειας: Εξεταστικά Κέντρα, Πρόγραμμα Γραπτών και Προφορικών Εξετάσεων.Είσοδος στο εξεταστικό κέντρο... Περισσότερα...

Ημερολόγιο

Ιούνιος 2024
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Δράσεις Διεύθυνσης

11ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Πέμπτη, 05 Μαΐου 2022 07:59
Σχετικά με το Πρόγραμμα Παρουσιάσεων και Εργαστηρίων του 11ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας δείτε εδώ. Περισσότερα...

Βαθμολογικά Κέντρα

Επισκεφθείτε

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Ο συνήγορος του πολίτη

Ημερήσιος Τύπος

Δελτίο Καιρού

Επισκεψιμότητα

9215112
ΣήμεραΣήμερα677
ΧθέςΧθές3247
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα9653
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα100000
ΣυνολικάΣυνολικά9215112
Υψηλότερη 06-17-2024 : 24449
Statistik created: 2024-06-25T06:48:20+03:00
Επισκέπτες online : 18