Ενημερώνεται το κοινό ότι οι ώρες εξυπηρέτησης στα γραφεία της Δ/νσης είναι: 09:30 – 13:30

Ανάληψη Υπηρεσίας Εκπαιδευτικών Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 30-06-2023 αναλαμβάνουν υπηρεσία οι εκπαιδευτικοί αρμοδιότητας της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας ως εξής:

Α) όσοι έχουν οργανική θέση, θα αναλάβουν υπηρεσία στο σχολείο της οργανικής τους θέσης.

Β) όσοι παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Β΄Αθήνας, θα αναλάβουν υπηρεσία στο σχολείο που είχαν τοποθετηθεί προσωρινά (για τις περισσότερες ώρες), για το σχ. έτος 2022-2023,  όπου και θα παρέχουν τη θερινή υπηρεσία ακόμη και αν μεταγενέστερα τοποθετηθούν σε οργανικές θέσεις.

Γ) όσοι μετατέθηκαν με Υπουργικές Αποφάσεις στην περιοχή Δ.Ε. Β΄Αθήνας, με τη λήξη του διδακτικού έτους 2022-2023:

1. αν έχουν τοποθετηθεί οριστικά, θα αναλάβουν υπηρεσία στα αντίστοιχα σχολεία όπου και θα κάνουν τη θερινή τους υπηρεσία.

2. αν παραμείνουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Β΄Αθήνας, θα αναλάβουν υπηρεσία στο σχολείο που θα τοποθετηθούν προσωρινά (για τις προσωρινές τοποθετήσεις θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση).

ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ:

Α) Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε άδεια ή υπηρετούν σε Φορείς

α)όσοι εξ αυτών έχουν οργανική θέση, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Διευθυντή του σχολείου της  οργανικής τους θέσης προκειμένου να αναφερθούν στο πρακτικό του σχολείου με την παρατήρηση ότι βρίσκονται σε άδεια ή υπηρετούν με απόσπαση σε Φορείς

β) όσοι εξ αυτών βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ παρακαλούνται να μας ενημερώσουν με email: tmprosop@dide-v-ath.att.sch.gr, για την άδεια ή τη θέση απόσπασης.

Β) οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με θητεία στα Πρότυπα/Πειραματικά  Σχολεία  αναλαμβάνουν υπηρεσία στα Πρότυπα/Πειραματικά σχολεία που υπηρετούν.

Τέλος, όσοι κάνουν χρήση της με αριθ. 67789/Ε2/16-06-2023 συνημμένης εγκυκλίου του ΥΠΑΙΘ με θέμα: «Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», παρακαλούνται να αποστείλουν την Υπεύθυνη Δήλωση μέσω της πλατφόρμας gov.gr στις 30/06/2023 στο email του Τμήματος Προσωπικού  της ΔΔΕ Β΄ Αθήνας: tmprosop@dide-v-ath.att.sch.gr και να την κοινοποιήσουν στο email του σχολείου οργανικής ή προσωρινής τοποθέτησης  τους εφόσον έχουν τοποθετηθεί οργανικά ή προσωρινά.

      Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας Τμήμα Γ΄ Προσωπικού

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...