Ενημερώνεται το κοινό ότι οι ώρες εξυπηρέτησης στα γραφεία της Δ/νσης είναι: 09:30 – 13:30

Έναρξη Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθήματων  (ΕΔΕΜ) 2023-2024 για το σχολικό έτος 2023-2024

Επισυνάπτονται: η εγκύκλιος του ΥΠΑΙΘΑ για την έναρξη της Ενισχυτικής διδασκαλίας ειδικών μαθημάτων ΕΔΕΜ, ο πίνακας με τους επιτυχόντες και επιλαχόντες υποψηφίους και η κατανομή των κλάδων ανά ωρες στα Σ.Κ.Α.Ε.
Οι επιτυχόντες και επιλαχόντες υποψήφιοι/ες οφείλουν να λάβουν υπόψη τις κάτωθι ημερομηνίες και ενέργειες προκειμένου, βάσει της συνημμένης εγκυκλίου, να υλοποιηθεί η πρόσληψή τους στα πλαίσια του προγράμματος ΕΣΠΑ της Ενισχυτικής Διδασκαλίας στη Δ.Ε..


ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ:
Οι επιτυχόντες και επιλαχόντες υποψήφιοι/ες οφείλουν έως την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023ώρα 12.00 να στείλουν e-mail στο granapl@dide-v-ath.att.sch.gr (ΥΠΟΨΗ: κ. ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ) ότι αποδέχονται ή όχι την πρόσληψή τους στην Ενισχυτική Διδασκαλία. Στην περίπτωση αποδοχής της πρόσληψης οι εκπαιδευτικοί πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση τοποθέτησης σε Σ.Κ.Α.Ε.

Οι προσληφθέντες/είσες τοποθετημένοι/ες εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν στη  Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης  Β΄ Αθήνας μόνο τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, ώρα 09.00, προκειμένου να υπογράψουν τις συμβάσεις εργασίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...