kainot draseisl

Δράσεις Σχολ. Μονάδων

Βράβευση του 8ου ΓΕΛ Αμαρουσίου στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγραμμάτος SELMA “Hacking Hate”. Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 12:03
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε το διδακτικό έτος για τους μαθητές του 8ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου που συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα SELMA “Hacking Hate” για την καταπολέμηση της Ρητορικής του Μίσους στο Διαδίκτυο: ένα... Περισσότερα...
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 10:56
  Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019  στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πραγματοποιήθηκε από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως  και την ΕΡΤ η Τελετή Βράβευσης των μαθητών των σχολείων όλων των εκπαιδευτικών... Περισσότερα...

trapeza thematwn

Πρότυπα Σχολεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δείτε σχετική εγκύκλιο.

Στην περίπτωση που επέλθει αλλαγή μετά την παρούσα επικαιροποίηση του προσωπικού φακέλου έως και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων μετάθεσης, σε κρίσιμα στοιχεία για τη μοριοδότηση των μεταθέσεων (π.χ. συνυπηρέτηση, μόρια τέκνων κλπ.), θα δύνανται τότε να αιτούνται αλλαγή του Μητρώου τους.

Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων υποψηφίων διδασκόντων για το πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2016-2017 για το 2ο Γυμνάσιο Αυλώνα με Λυκειακές τάξεις (Ε.Κ.Κ.Ν.Α.). Δείτε σχετικό έγγραφο.

Κύρωση πίνακα  επιλογής υποψήφιου  Διευθυντή Σχολικής  Μονάδας  της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας. Δείτε τον πίνακα.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό αναπληρωτών των Προέδρων και μελών των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  (Π.Υ.Σ.Δ.Ε) ως Υπηρεσιακών Συμβουλίων :
1) ΠΥΣΔΕ Α' ΑΘΗΝΑΣ, 2) ΠΥΣΔΕ Β' ΑΘΗΝΑΣ, 3) ΠΥΣΔΕ Γ' ΑΘΗΝΑΣ, 4) ΠΥΣΔΕ Δ' ΑΘΗΝΑΣ, 5) ΠΥΣΔΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, 6) ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, 7) ΠΥΣΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δείτε σχετικά έγγραφα.

Ανακοινώνεται ο πίνακας με τη μοριοδότηση των υποψήφιων Διευθυντών του 2ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας της Τρίτης 29-11-2016. Ενστάσεις επί της μοριοδότησης θα γίνονται δεκτές στη Γραμματεία της Διεύθυνσης (Μεσογείων 324, 2ος όροφος) έως και την Παρασκευή 02-12-2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Δείτε τον πίνακα.

Ανακοινώνουμε ότι δεν υποβλήθηκαν ενστάσεις επί της μοριοδότησης των υποψηφίων για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης, σύμφωνα με την αριθμ. Φ.32.1/19913/15-11-2016 «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσης Διευθυντή Σχολικής Μονάδας της Δ/νσης Δ.Ε. Β΄Αθήνας»
Ως εκ τούτου δεν προκύπτει καμία αλλαγή στον πίνακα που αναρτήθηκε στις 22-11-2016.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων Υπευθύνων ΚΕ.ΣΥ.Π. και Υπευθύνων ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Ανακοινώνονται τα μόρια των υποψηφίων για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης, σύμφωνα με την αριθμ. Φ.32.1/19913/15-11-2016 «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσης Διευθυντή Σχολικής Μονάδας της Δ/νσης Δ.Ε. Β΄Αθήνας»

Ενστάσεις επί της μοριοδότησης θα γίνονται δεκτές στη Γραμματεία της Διεύθυνσης (Μεσογείων 324, 2ος όροφος), από την Τετάρτη 23-11-2016 έως και την Παρασκευή 25-11-2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Δείτε πίνακα μορίων.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 θα διεξαχθούν οι Τοπικοί Διαγωνισμοί για την επιλογή ομάδων μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 15η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών - EUSO 2017. Τόπος Διεξαγωγής:τα εργαστήρια των ΕΚΦΕ Ν.Ιωνίας και Χαλανδρίου. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό υποψηφίων εκπαιδευτικών εγγεγραμμένων στους πίνακες διοριστέων του διαγωνισμού ΑΣΕΠ του 2008. Δείτε σχετικό έγγραφο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 2ου ΓΕΛ ΜΕΤΑΜΑΜΟΡΦΩΣΗΣ. Δείτε τα αρχεία.

Σας γνωστοποιούμε ότι στο ΦΕΚ Α΄ 211/11-11-2016 δημοσιεύτηκε το Προεδρικό Διάταγμα 126/2016 με θέμα: «Περί σχολικού και διδακτικού έτους και της αξιολόγησης των μαθητών του Γυμνασίου» Δείτε σχετικό αρχείο.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΜΕΩΝ Ε.Κ. Δ.Δ.Ε. Β΄ΑΘΗΝΑΣ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. Φ32.1/17703/20-10-2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Συμπληρωματική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό από το σχολικό έτος 2016-2017 και 2017 για το Νότιο Ημισφαίριο. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα εκλογών αιρετών για ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΔΕ. Δείτε σχετικούς πίνακες.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών μελών του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. θα διεξαχθούν την Τετάρτη 2η -11-2016 από τις 9.00 μέχρι τις   Οι εκλογές για το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Αττικής και Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. θα γίνουν στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών<, Φιλήμονος 36-38 & Τσόχα, Αμπελόκηποι, τηλ. 210-6465673 (Στάση Μετρό : Αμπελόκηποι). Δείτε σχετικό έγγραφο.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, και την πρωταθλήτρια ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην καλαθοσφαίριση Γυναικών, διοργανώνει ττηηνν ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ώρα 19.00 ((κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου)) ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Γ.Σ.Α.Π. –– ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής και είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού και στα 40χρονα του Γ.Σ.Α.Π. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 02-11-2016. Έναρξη ψηφοφορίας: 09:00 πμ. Λήξη ψηφοφορίας: 05:00μμ. Οι εκπαιδευτικοί ψηφίζουν με την προσκόμιση της αστυνομικής τους ταυτότητας. Για να δείτε σε ποιά εφορευτική επιτροπή-σχολικό συγκρότημα ψηφίζετε, πατήστε εδώ.

Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Αττικής  και Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Δ.Ε. Β' Αθήνας που έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυμούν να ασκήσουν καθήκοντα Υποδιευθυντή σε κενή θέση Σχ. μονάδας ή Υπευθύνου Τομέα Ε.Κ. αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας, να υποβάλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας, από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 έως και τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Ανακοινώνεται η τοποθέτηση Υποδιευθυντών σε κενούμενες θέσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας.

Δείτε τη σχετική απόφαση.

Καλούνται  οι Καθηγητές - Σύνδεσμοι  του  Δικτύου Σχολείων της Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας "ΣΗ.ΜΑ. - Α.Ε.Π."  σε  συνάντηση  με τα  Μέλη  της  Συντονιστικής  Επιτροπής  του  Δικτύου,  με  θέμα  τον  προγραμματισμό  των  δράσεων  του  Δικτύου  για  την  σχολική  χρονιά  2016-17.

Η  συνάντηση  θα  πραγματοποιηθεί  την  Τετάρτη  19  Οκτωβρίου  2016  και  ώρα  12.00  στο  2ο  ΓΕ.Λ.  Χαλανδρίου.

Ο Πρόεδρος του Δικτύου

Αθανάσιος Φαλούκας

Δ/ντής ΔΔΕ Β΄Αθήνας

Ενημέρωση γονέων προσφύγων για το πρόγραμμα ένταξης των παιδιών στο σχολικό σύστημα. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Διάθεση εκπαιδευτικών Δ.Ε. στα Δημόσια ΙΕΚ Αττικής. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Δ.Ε. Β' Αθήνας που έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυμούν να ασκήσουν καθήκοντα Υποδιευθυντή σε κενούμενες θέσεις Σχ. μονάδων αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας, να υποβάλ ουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας στο Δ/ντη της Σχ. μονάδας όπου ανήκουν οργανικά και για την οποία έχει προκηρυχθεί θέση, από την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2016 έως και τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Ανακηρύσσουμε, κατά συνδυασμό, τους υποψηφίους για τις εκλογές στις 2 Νοεμβρίου 2016, για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών Δ.Ε. στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) της Δ.Δ.Ε. Β'Αθήνας. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Κοινοποιούνται οι διδακτικές ανάγκες των ΔΙΕΚ της περιοχής μας, σύμφωνα με τα σχετικά τους έγγραφα. Δείτε σχετικά έγγραφα.

Ανακοινώνεται ότι ο γραπτός διαγωνισμός για το πρόγραμμα EUROSCOLA, που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση  Εκπαίδευσης Αττικής σε συνεργασία με τη Διεύθυνσή μας και αφορούσε Γενικά Λύκεια των Β' και Γ' Διευθύνσεων Αττικής, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι μαθητές/τριες που επιλέχτηκαν μέσω αυτού του διαγωνισμού να  εκπροσωπήσουν την Π.Δ.Ε. Αττικής, θα συμμετάσχουν στην ημερίδα που θα διεξαχθεί την 28η Οκτωβρίου 2016 στο Στρασβούργο (η με αρ. πρωτ. Φ.41/15312/05/10/2016 Απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή). Τα συνολικά αποτελέσματα έχουν αποσταλεί στα συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό σχολεία.

Ανακοίνωση - Πρόσκληση για μετάταξη εβδομήντα (70) υπαλλήλων κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) κλάδου/ειδικότητας Διοικητικού Οικονομικού και Πληροφορικής κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), κλάδου/ειδικότητας Διοικητικού - Λογιστικού και κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) κλάδου/ειδικότητας Διοικητικών Γραμματέων.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις επί του περιεχομένου του εγγράφου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν απευθείας με το Τμήμα Α΄ της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού Τομέων Παιδείας και Θρησκευμάτων. ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Τομέων Παιδείας και Θρησκευμάτων Τμήμα Β΄- Ανθρώπινου Δυναμικού Περιφερειακών Υπηρεσιών Ανδρέα Παπανδρέου 37 15180 ΜΑΡΟΥΣΙ

Δείτε σχετικό έγγραφο

Περισσότερα Άρθρα...

 1. ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ03, ΠΕ04.04, ΠΕ08, ΠΕ11 ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ
 2. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 3. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ EUROSCOLA
 4. ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ, ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΩΝ - ΝΕΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ
 5. ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ Ε.Ε.Π
 6. ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ
 7. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 15-09-2016
 8. ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΕ ΚΕΝΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Β’ ΑΘΗΝΑΣ
 9. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EUROSCOLA
 10. ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ05)
 11. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
 12. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ19-20 ΚΑΙ ΠΕ05
 13. ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
 14. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΩΝ/ΚΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΧ. ΜΟΝΑΔΩΝ Β΄ΑΘΗΝΑΣ
 15. ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
 16. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
 17. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ
 18. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ή Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΣΕ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΣΕ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΚΑΙ ΚΕΔΔΥ
 19. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ
 20. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
Το ΠΥΣΔΕ της Β΄ Αθήνας λαμβάνοντας υπόψη την αριθμ. 11/25-5-2020 Πράξη του και τις διατάξεις του Π.Δ.50/96, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει,... Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΕΣΗΣ
Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020
Ανακοινώνεται ο Πίνακας μοριοδότησης αιτήσεων εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση για οριστική τοποθέτηση και βελτίωση θέσης για το... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
Με την αρ. 6/25-02-2020 πράξη ΠΥΣΔΕ ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά για το διδακτικό έτος 2019-2020. Οι... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ.
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019
Με την αρ. 49/13-12-2019 πράξη ΠΥΣΔΕ ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά για το διδακτικό έτος 2019-2020. Οι... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019
Με την αρ. 48/2-12-2019 πράξη ΠΥΣΔΕ ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά για το διδακτικό έτος 2019-2020. Οι... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019
Με την αρ. 47/25-11-2019 πράξη ΠΥΣΔΕ ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά για το διδακτικό έτος 2019-2020.  Οι... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
Με τις αρ. 45/15-11-2019 και 46/19-11-2019 πράξεις ΠΥΣΔΕ ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά για το διδακτικό έτος 2019-2020.... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019
Με την αρ. 44/07-11-2019 πράξη ΠΥΣΔΕ ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά για το διδακτικό έτος 2019-2020. Οι... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019
Με την αρ. 43/29-10-2019 πράξη ΠΥΣΔΕ ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά για το διδακτικό έτος 2019-2020. Οι... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019
Με την αρ. 37/27-9-2019 πράξη ΠΥΣΔΕ ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά για το διδακτικό έτος 2019-2020.  Ενστάσεις... Περισσότερα...

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΔΕ Β’ ΑΘΗΝΑΣ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019
Με την αρ. 37/27-9-2019 πράξη ΠΥΣΔΕ ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών για το διδακτικό έτος 2019-2020 σε λειτουργικά κενά Πρότυπων... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019
Μετά την εξέταση των ενστάσεων και των αιτήσεων τροποποίησης με τις αρ. 35/17-9-2019 και 36/18-9-2019 πράξεις ΠΥΣΔΕ, ανακοινώνονται τοποθετήσεις... Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Δ.Δ.Ε. Β’ ΑΘΗΝΑΣ
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
Το ΠΥΣΔΕ Β’ Αθήνας λαμβάνοντας υπόψη: 1. τις διατάξεις των αρ. 75 (παρ. 3), 76 (παρ. 4έως 6) και του 96 του νόμου 4310/2019 και τις διατάξεις του Ν. 4623/2019... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019
Με την αρ. 34/12-9-2019 πράξη ΠΥΣΔΕ ανακοινώνονται τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά για το διδακτικό έτος 2019-2020.  Ενστάσεις... Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ01, ΠΕ03, ΠΕ11, ΠΕ78, ΠΕ80 και ΠΕ86 και τεχνικών ειδικοτήτων.
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019
Το ΠΥΣΔΕ Β΄  Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη τις τοποθετήσεις της αρ. 32/9-9-2019 πράξης του, την αρ. 31/5-9-2019 (όπου διαπιστώθηκαν τα λειτουργικά... Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019
Με την αρ. 32/9-9-2019 πράξη ΠΥΣΔΕ ανακοινώνονται τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά για το διδακτικό έτος 2019-2020: Α) λειτουργικά υπεράριθμων... Περισσότερα...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019
Το κενό 12 ωρών στον κλάδο ΠΕ02 στο 2ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής δεν είναι προσωρινό, όπως εκ παραδρομής έχει ανακοινωθεί στον πίνακα. Υπάρχει,... Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ02, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06 και ΠΕ79.
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019
Το ΠΥΣΔΕ Β΄  Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη το μαθητικό δυναμικό και τις ανάγκες λειτουργίας των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Β΄... Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ - ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019
Από τη Γραμματεία του ΠΥΣΔΕ Β’ Αθήνας ανακοινώνονται διορθώσεις στα λειτουργικά κενά που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 5-9-2019, ως εξής:... Περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΠΓ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΪΟΥ 2019
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019
Γνωστοποιείται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου ΜΑΪΟΥ 2019 που είχαν καταθέσει... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΠγ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΙΟΥ 2017
Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017
Προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2017. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017
Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2016 για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική,... Περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016
Γνωστοποιείται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 μπορούν να... Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016
Ανακοινώνεται το πρόγραμμα προφορικών εξετάσεων για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Δείτε σχετικούς πίνακες. Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016
Ανακοίνωση Εξεταστικών Κέντρων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2016 και κατανομή υποψηφίων. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016
Προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2016. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016
Ανακοινώνεται το αναλυτικό πρόγραμμα γραπτών και προφορικών εξετάσεων του ΚΠΓ περιόδου Ιουνίου 2016. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016
Από την Δ/νση Δ.Ε. Β' Αθήνας ανακοινώνεται το πρόγραμμα για τις προφορικές εξετάσεις του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας περιόδου... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016
Ανακοίνωση Εξεταστικών Κέντρων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Ιουνίου 2016 και κατανομή υποψηφίων. Δείτε σχετικά έγγραφα. Περισσότερα...

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016
Γνωστοποιείται ότι από τη Δευτέρα 21-3-2016 έως και την Παρασκευή 1-4-2016 θα υποβάλλονται στα γραφεία της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας... Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016
Ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 θα υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις... Περισσότερα...

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016
Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξετάσεων Νοεμβρίου 2015 για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική,... Περισσότερα...

Ημερολόγιο Γεγονότων

Ιούνιος 2020
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Δράσεις Διεύθυνσης

Επαναληπτική διημερίδα "Παιδιά σε κίνδυνο" (Ο ρόλος του σχολείου στην προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού) 21 & 22 Φεβρουαρίου 2020. Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:43
Λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης των εκπαιδευτικών για την παρακολούθηση της Επιστημονικής Διημερίδας με θέμα: "Παιδιά σε κίνδυνο" (Ο ρόλος του σχολείου στην προάσπιση των δικαιωμάτων του... Περισσότερα...
Ένα αφιέρωμα στη γυναίκα «Σε τιμώ» Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 09:21
Συνδιοργάνωση: Σοροπτιμιστικός Όμιλος «Λυκαβηττός» Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής Δείτε το συνημμένο αρχείο Περισσότερα...

Βαθμολογικά Κέντρα

Επισκεφθείτε

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ειδική Υπηρεσίας Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων ΥΠΕΠΘ

Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

Ο συνήγορος του πολίτη

afissa ekfovismos

Ημερήσιος Τύπος

Δελτίο Καιρού

Επισκεψιμότητα

2796015
ΣήμεραΣήμερα467
ΧθέςΧθές1704
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα8211
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα7117
ΣυνολικάΣυνολικά2796015
Υψηλότερη 03-22-2020 : 2899
Statistik created: 2020-06-05T07:24:06+03:00
Επισκέπτες online : 10